Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 27 beoordelingen voor Hotel Luna Park ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,6
    Kamer
    7,2
    Maaltijden
    7,3
    Vakantie algemeen
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    7,5
    Ligging
    8,2
    Personeel
    7,7
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijke vakantie. De oudere DJ was erg leuk. De informatie map van Sunweb ontbrak, i.v.m. vertrektijd bijv. . Sunweb was wel goed te bereiken via de app.
    2. Door:
      Henriette&Peter
      Periode:
      oktober 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Leuk hotel, goede ligging ten opzichte van de boulevard (winkels, restaurants, bar, strand). Personeel is erg vriendelijk. Jacuzzi stelt niet veel voor, het zwembad daarentegen is groot genoeg. Leuk verblijf gehad.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Mooi hotel, niet altijd even vriendelijke balie personeel.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      5,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een mooi hotel rustig gelegen tussen Santa Susanna en Malgrat de Mar maar de kamers zijn wel wat verouderd en erg gehorig het lijkt of de buren bij je op de kamer zitten als ze een gesprek voeren. Het ontbijt is lekker maar het avondeten is niet lekker. Vaak hetzelfde niet warm zit geen smaak aan en de patat leek wel gebakken in hetzelfde vet als de vis. Het is wel onderhouden maar allemaal een beetje gedateerd. Het zwembad is mooi maar wel bijna overal diep alleen langs de kant kun je staan. Wij hebben verder een fijne vakantie gehad maar zouden niet meer naar dit hotel terug gaan.
    6. Door:
      Y. Kooijman-de Groot
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk en schoon hotel. Had half pension geboekt en het eten was prima. De bediening van het terras café zeer vriendelijk. Erg leuk dat ze ook Nederlands proberen te praten. Het enige minpuntje vond ik dat je als hotelgast moest betalen voor de matrasjes bij het zwembad. Ga hier zeker nog een keer naar terug.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Anders
      5,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      1,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Zwembad
      5,0
      Eten en drinken goed , maar totaal niks voor kinderen te doen, is meer hotel voor ouderen. Want 23,00 moet je je mond houden en rustig zijn. Saai voor avond
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goed en mooi hotel. Kamers voor 3 personen (2 persoonskamer met een bijgeplaatst bed) zijn wat aan de kleine kant. Nagenoeg geen animatie. Wil je goed tot rust komen is dit een zeer geschikt hotel. Geen overlast van jongeren al zijn deze wel aanwezig. Restaurant is goed verzorgd en geregeld. Eten is goed en lekker. Hele leuke en rustige vakantie gehad.
    9. Door:
      rob
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      de ligging van het hotel en de indruk is goed , dicht bij de promenade. ontbijt en eten is goed veel afwisseling. zwembad is fijn ,maar de fitness is niet noemenswaardig. we hadden all inclusieve ,dan wordt je behandelt zo wil je niet behandelt worden, drankje zelf halen op een hoekje (wat bekend is bij de reisleiding) . gasten die betalen worden van alle gemakken voorzien. dit was dan ook het enigste maar ook groot minpunt . hebben het anders meegemaakt.dus zonder all in is het een fijn hotel.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een super hotel eten was goed je hoef niet uit eten te gaan vanwege het hotel de kamer en de bedden waren ook goed ook alles perfect geregeld met sunweb
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goed hotel met heel vriendelijk personeel. Ontbijt was erg lekker, heel fijn dat je een tafel toegewezen kreeg. Avondeten ook perfect. Heel nette kamer. Goed schoon. Rond het zwembad ook erg netjes en schoon. Klein stukje lopen naar strand waar het ook goed vertoeven was. Kortom genoten!!!
    12. Door:
      Rick
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hotel Luna Park en Hotel Luna Club liggen op hetzelfde terrein en delen dezelfde faciliteiten, receptie en zwembad. Hotel Luna park is alleen 3 sterren en Hotel Luna Club 4. Alles zag er prima en schoon uit. Personeel was erg vriendelijk en hielp ook graag toen wij vragen hadden over de omgeving. Het hotel is gelegen tussen Malgrat de Mar en Santa Susanna, het hotel ligt dus niet echt in het centrum. Wel zijn er uitgaansgelegenheden om de hoek van de straat en ook genoeg eetgelegenheden. Het strand is ook erg dichtbij. De kamers werden elke dag schoongemaakt, alleen viel ons wel op dat het beddengoed niet gewassen werd gedurende onze 8 daagse vakantie. We kwamen hier laat achter, maar op aanvraag word het wel voor je gewassen. De eettijden vonden wij niet echt ideaal, wij hadden halfpension, dus ontbijt en avondeten. Het ontbijt begon vroeg maar was om 10u al afgelopen, dit was op zich wel te doen. Het avondeten begon echter pas om 19u, wat wij vrij laat vonden. Het ontbijt was prima te eten, er werden ook elke ochtend pannenkoeken en eieren gebakken tijdens het buffet. Het avondeten vonden wij wel wat minder, wij zijn totaal niet zeurderig over eten maar dit was vaak gewoon niet echt goed. Tussen de rijst zaten harde korrels, aardappelkroketjes vielen uit elkaar van zachtheid, vlees was niet goed gebakken en er zaten veel vet stukken aan en zelfs de friet was niet lekker. Dit verschilde per dag dus het kan zijn dat het aan het keukenpersoneel van die dagen lag. De Wi-Fi deed het (bijna) nooit, op de momenten dat je heel even verbinding had was het erg traag en stopte de verbinding na een minuut al weer. Dit hebben wij aangegeven aan de receptie en zij zouden de router restarten, ook toen werkte de Wi-Fi niet. Gelukkig kun je sinds dit jaar je bundel ook kosteloos in het buitenland gebruiken, anders hadden wij geen internet gehad in het hotel.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super leuk hotel, mooi groot zwembad, lekker eten, elke dag wel wat anders. Top vakantie gehad.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      6,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Poetsend personeel kan geen engels, geeft dan ook geen sein na de receptie om die dingen aan ons duidelijk te maken.
    15. Door:
      Suus
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Anders
      7,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Hotel Luna Park ziet er super goed uit, erg verzorgd en netjes. De kamer was wat kleiner dan dat wij hadden verwacht, maar was schoon en had een fijn balkon. Het zwembad was heerlijk en er is voldoende ruimte om bij het zwembad te kunnen liggen. Ook de service bij de bar was erg goed. Leuke, vriendelijke en vrolijke medewerkers die ook nog een woordje Nederlands proberen te praten. Je loopt binnen een paar minuten de boulevard op waar genoeg te doen is. Een klein stukje verder en je komt op een mooi strand, een pluspunt hiervan is dat het strand helemaal niet druk is. Ook waren de door Sunweb verzorgde avonden en momenten erg prettig, een originele manier om de sfeer te proeven en met andere mensen in contact te komen. Al met al een heerlijke week gehad, echt een aanrader.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)