Aqua Hotel Silhouette & Spa - adults only

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  De vliegreis

  Liever met de auto? Bekijk hier de routeinformatie

  Je vliegt naar Barcelona of Gerona. Deze vlucht duurt ongeveer 2 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.

  De transfer
  In de boekingsstappen is het mogelijk een transfer bij te boeken, behalve als je naar Barcelona gaat.

  De transfertijden vanaf Barcelona zijn als volgt:
  Calella -  ongeveer 60 minuten
  Pineda de Mar - ongeveer 75 minuten
  Santa Sussana -  ongeveer 110 minuten
  Malgrat de Mar - ongeveer 120 minuten
  Blanes - ongeveer 135 minuten
  Lloret de Mar - ongeveer 150 minuten
  Tossa de Mar - ongeveer 180 minuten

  De transfertijden vanaf Gerona zijn als volgt:
  Calella -  ongeveer 100 minuten
  Pineda de Mar - ongeveer 80 minuten
  Santa Sussana -  ongeveer 65 minuten
  Malgrat de Mar - ongeveer 80 minuten
  Blanes - ongeveer 50 minuten
  Lloret de Mar - ongeveer 30 minuten
  Tossa de Mar - ongeveer 50 minuten
  Platja d'Aro - ongeveer 40 minuten

  TRANSFER - LET OP!

  Het kan voorkomen dat de bus alle plaatsen langs dient te gaan, dan wijken deze tijden sterk af en kunnen ze oplopen. Ook door vertraging in het verkeer of bij de shuttleservice kunnen de transfertijden flink oplopen. En de transferbus rijdt niet altijd in een vaste volgorde de plaatsen af.

  Het is mogelijk dat er bij kleine aankomsten voor Sunweb gebruik wordt gemaakt van een shuttleservice. Er wordt in dit geval geprobeerd om op de luchthaven een maximale wachttijd van 90 minuten na het eerste contact met de reisleiding na te streven, voordat de shuttlebus je naar de accommodatie brengt.

  Niet in alle gevallen kun je voor de accommodatie worden afgezet. In geval dat je door een shuttleservice naar de accommodatie wordt gebracht kan de op -en uitstapplaats afwijken.

  DE PRIVÉTRANSFER

  Het is mogelijk om tegen een toeslag een privétransfer bij te boeken. Tijdens het boekingsproces bij stap 2 kun je dit aangeven. Op de luchthaven kun jij je melden met jouw voucher bij onze reisleiding en zij zullen je verwijzen naar jouw vervoermiddel (dit kan een minibus, grote bus of taxi zijn). Voor de transfer terug naar de luchthaven zal onze reisleiding je tijdig informeren over de ophaaltijd bij jouw accommodatie.

  Vluchtschema
  In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen die nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

  E-tickets
  Sunweb stuurt je uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

  Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de
  reisinformatie  op deze site.  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)