Gran Vista - inclusief huurauto

  terug
  woensdag 2 oktober, 8 dagen, 5 personen, Logies

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Gran Vista - inclusief huurauto

  7,9

  Gran Vista ligt tussen Alicante (circa 15 km) en Santa Pola (circa 8 km) in, op een heuvel, in een prachtige, groene omgeving. Vanuit de mooie, gemeenschappelijke tuin heb je dan ook een spectaculair uitzicht over de baai van Alicante en de stranden van Carabasi en Arenales del Sol. Je ziet eigenlijk bijna de hele Costa Blanca, tot aan de rots van Calpe.

  De nette appartementen bevinden zich in verschillende gebouwtjes die verspreid liggen over de mooi aangelegde tuin met uitgestrekte grasvelden. Om even lekker af te koelen tijdens een warme vakantiedag zijn er twee fijne zwembaden. Aan kinderen is ook gedacht, want bij beide zwembaden zit een kinderbadje, waar zij lekker met water kunnen spetteren. Hebben zij na het zwemmen nog energie over, ga dan nog even met ze naar het speeltuintje.

  Op een klein stukje rijden ligt het centrum van de urbanisatie Acantilado Gran Alacant, waar je een shopping center vindt. Ook in de buurt kun je al wat winkelen en gezellig eten in een leuk restaurantje. Elke donderdag is er zelfs een leuke markt verderop in de straat! Wil je naar het strand, dan kun je het beste met de auto gaan. Eenmaal aangekomen kun je de hele dag heerlijk genieten van zon en zee.

  Lees verder

  • Prachtige, groene tuin
  • Schitterend uitzicht over baai
  • Vlak bij winkels en restaurants
  • Speeltuintje & kinderbadjes

  Faciliteiten

  • Receptie (geopend van maandag 1 juli 2019 t/m zaterdag 31 augustus 2019 tussen 09:30 en 14:00 uur en tussen 16:00 en 18:00 uur, geopend: maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 14:00 uur, gesloten op zondag)
  • Geen lift aanwezig
  • Parkeerterrein
  • Wi-Fi op de kamer (gratis)

  Meer faciliteiten

  Ligging en omgeving

  • Afstand tot strand circa 1,5 kilometer (zandstrand, via een steile weg)
  • Afstand tot centrum: circa 3 kilometer
  • Afstand tot luchthaven circa 15 kilometer
  • Afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 100 meter

  Lees verder

  Verzorging

  Logies

  prijzen zien & boeken
  7,9

  Klantwaardering

  gebaseerd op 18 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Linda - 20 juli 2019
  "Weinig te doen op het park en in naaste omgeving. Zwembad was gehele dag gesloten i.v.m schoonmaak werkzaamheden. Zonnescherm deed het niet en mocht niet gerepareerd worden en de matrassen niet vervangen omdat de huizen verhuurd worden voor de eigenaar en deze geeft geen toestemming voor reparaties. Je moet echt een auto erbij hebben."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  2,1%
  Stel t/m 30 jaar
  4,2%
  Stel ouder dan 30 jaar
  40,6%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  27,3%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  14%
  Groepen vrienden
  3,5%
  Overige groepen
  8,4%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=177635


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)