Gran Vista - inclusief huurauto

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Gran Vista - inclusief huurauto

  Gran Vista ligt tussen Alicante (circa 15 km) en Santa Pola (circa 8 km) in, op een heuvel, in een prachtige, groene omgeving. Vanuit de mooie, gemeenschappelijke tuin heb je dan ook een spectaculair uitzicht over de baai van Alicante en de stranden van Carabasi en Arenales del Sol. Je ziet eigenlijk bijna de hele Costa Blanca, tot aan de rots van Calpe.

  De nette appartementen bevinden zich in verschillende gebouwtjes die verspreid liggen over de mooi aangelegde tuin met uitgestrekte grasvelden. Om even lekker af te koelen tijdens een warme vakantiedag zijn er twee fijne zwembaden. Aan kinderen is ook gedacht, want bij beide zwembaden zit een kinderbadje, waar zij lekker met water kunnen spetteren. Hebben zij na het zwemmen nog energie over, ga dan nog even met ze naar het speeltuintje.

  Op een klein stukje rijden ligt het centrum van de urbanisatie Acantilado Gran Alacant, waar je een shopping center vindt. Ook in de buurt kun je al wat winkelen en gezellig eten in een leuk restaurantje. Elke donderdag is er zelfs een leuke markt verderop in de straat! Wil je naar het strand, dan kun je het beste met de auto gaan. Eenmaal aangekomen kun je de hele dag heerlijk genieten van zon en zee.

  Lees verder

  • Prachtige, groene tuin
  • Schitterend uitzicht over baai
  • Vlak bij winkels en restaurants
  • Speeltuintje & kinderbadjes

  Faciliteiten

  • Receptie (geopend van maandag 1 juli 2019 t/m zaterdag 31 augustus 2019 tussen 09:30 en 14:00 uur en tussen 16:00 en 18:00 uur, maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 14:00 uur en van 16:00 tot 18:00 uur, gesloten op zondag)
  • Geen lift aanwezig
  • Parkeerterrein
  • Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden

  Meer faciliteiten

  Ligging en omgeving

  • Afstand tot strand circa 1,5 kilometer (zandstrand, via een steile weg)
  • Afstand tot centrum: circa 3 kilometer
  • Afstand tot luchthaven circa 15 kilometer
  • Afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 100 meter

  Lees verder

  Verzorging

  Logies

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  H. de Raad - 18 september 2019
  "Ons verblijf was van 18 t/m 28 september 2019. Wij hadden een appartement op de 2e verdieping met een terras met een mooi uitzicht op zee. Gran Vista ligt nog vrij hoog. Een huurauto is aan te raden, daar een wandeling naar het strand via de openbare weg veel tijd in beslag zal nemen. Met de auto geen probleem en parkeerplaats bij het strand tijdens ons verblijf voldoende. Fijn zandstrand."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  2,1%
  Stel t/m 30 jaar
  4,1%
  Stel ouder dan 30 jaar
  40,7%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  26,9%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  13,8%
  Groepen vrienden
  4,1%
  Overige groepen
  8,3%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=177635


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)