Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 165 beoordelingen voor Hotel Roc Lago Rojo - adults only ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,8
    Kamer
    8,0
    Maaltijden
    7,6
    Vakantie algemeen
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,6
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Ligging
    8,9
    Personeel
    8,3
    Zwembad
    6,0
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het een prettig hotel en vriendelijk personeel
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      De verzorging in het hotel is prima. Het hotel, met name het sanitair is wel eens toe aan een frisse opknapbeurt.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      Frans Roffelsen.
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      het was top.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      gewoon goed
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Lago Rojo komen wij al 13 jaar. Klantvriendelijk, nette kamers, prima eten en centraal gelegen in Carihuela. Alleen voor rolstoelgebruikers niet goed toegankelijk. Verder is het perfect voor ons. Mooi zwembad op het dak met zitjes en ligstoelen, bar, douche en toilet.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Goede vakantie gehad, hotel is best wel oud maar er word goed schoongemaakt. Mooi zwembad op het dak met ligbedjes en een mooi uitzicht. Dicht bij het strand en de gezellige winkelstraat met barretjes en winkeltjes. Het eten is goed en voor iedereen wat wils en afwisselend. De kamers zijn ruim van opzet. Wij komen hier zeker nog een keer terug.
    8. Door:
      Julia
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, enige wat wij wat jammer vonden was dat er weinig vlees was bij het buffet s’avonds. Maar voor de rest was alles goed schoon en een heerlijke airco op de kamer!
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Niet fijn lange broek bij avondeten. Honden in het hotel vonden wij helemaal niet fijn. Het eten mag ook wel beter weinig variatie denk niet dat wij nog een keer terugkomen!!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben een heerlijk verblijf gehad in het hotel. Elke avond keuze uit ander eten en veel variatie. Het ligt op een fijne locatie, dicht bij het strand (5 minuten), maar net in een zijstraat. Hierdoor heb je niet de herrie van de boulevard en kun je ongestoord van je vakantie genieten. Het personeel is erg vriendelijk, spreekt veel verschillende talen en wil je graag helpen. De kamer was ruim en schoon. Dagelijks werd het schoon gemaakt en de bedden opnieuw opgemaakt. Kortom, een heerlijke week die voor herhaling vatbaar is.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een goed verzorgt hotel met vriendelijk personeel en goed eten niet zo super uitgebreid maar voor ieder wat wils De locatie is super je gaat achter uit het hotel en je staat zo aan het strand en winkels café en restaurantjes We vonden ook het vernieuwde dakterras met zwembad super We zijn hier nu 2 keer geweest en het wordt steeds aangenamer ze zijn goed bezig om het de gasten het naar de zin te maken
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      4,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Ligging ideaal zo dicht bij strand maar hotel heeft echt een flinke update nodig. Zeker geen 4 sterren! Badkamer aftands en ouderwets. Je moet in het hoge bad stappen om te douchen. Niet fijn als je niet zo goed ter been bent. Ook tegels e.d. oud/stuk. Flinke schilderbeurt nodig. Deuren staan te klapperen bij wind en geluid van straat heel erg. Wordt wel goed schoongemaakt en zeer vriendelijk personeel. Ook zwembad/jacuzzi op dak is geweldig. Eten redelijk maar erg eentonig. Vloerbedekking in gangen ook ouderwets en soms vies en aan vervanging (door tegels of zo) toe. Koelkastje op kamer werkte ook voor geen meter. Vind het hotel dus te duur voor de kwaliteit die wordt geleverd.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel goed, heerlijk dichtbij de boulevard met winkels restaurants enz .kamers super netjes bij ons Eten in hotel goed er ligt altijd iets bij wat je lust, brood heel vers drank betaalbaar Personeel vriendelijk behalve sommige van de receptie totaal niet Bij aankomst een wat oudere dame die een beetje Nederlands sprak die was heel vriendelijk en legde alles goed uit maar een andere dame die ook Nederlands sprak totaal niet vriendelijk Isabel heette ze dacht ik Verder hebben wij ons goed vermaakt Live muziek jammer dat er geen aantrek bij was
    14. Door:
      Dyantha
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      7,0
      Prima hotel, zwembaden zijn aan de kleine kant maar het strand is erg dichtbij. Leuke gezellige boulevard. Wij hebben veel leuke excursies gedaan met Sunweb. Gibraltar, Ronda en Granada waren allen met een goede gids en zeker de moeite waard. Helaas was in ons tijdsbestek de Jeepsafari al volgeboekt. Maar via jeep-safari.com hebben we deze alsnog kunnen doen met een Nederlandse gids. Zeker de moeite waard om in een kleinere groep de binnenlanden te ontdekken in een open jeep!! Top vakantie gehad😊
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Alles prima 👍👍👍👍, receptie mag iets vriendelijker


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)