Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Palia Las Palomas

  6,9

  Hotel Palia Las Palomas ligt in het gezelligste gedeelte van Torremolinos: midden in de visserswijk La Carihuela. Dit Selections adres is perfect voor een heerlijke zonvakantie. Het schitterende strand is vlakbij en ook als je op zoek bent naar een typisch Spaans eettentje hoef je niet lang te zoeken: je wandelt de straat uit en je staat al op het pittoreske pleintje van deze sfeervolle wijk.

  Hotel Palia Las Palomas is ingericht met frisse, lichte tinten, wat zeker bijdraagt aan de fijne sfeer die bij Palia Las Palomas hangt. Voor een verkoelende duik is er een mooie
   infinity pool voor jong en oud. Genieten van de zon kan op een ligbedje op een van de terrassen die het hotel rijk is. Lekkere, koele drankjes bestel je bij de bar, heerlijk!

  Iedere vakantiedag staat er een smakelijk buffet voor je klaar in het restaurant. Een aantal gerechten wordt ook nog eens voor je klaargemaakt op de grill terwijl je toekijkt. Wat is het toch goed om een tijdje niet te hoeven koken... De aangekomen pondjes sport je er gelukkig zo weer af in de fitnessruimte of op het sportveld in de schaduw! Of doe mee met leuke activiteiten die het animatieteam organiseert.

  Lees verder

  • In de visserswijk La Carihuela
  • Deels gerenoveerd
  • Restaurantjes om de hoek
  • Prachtig strand vlakbij

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  6,9

  Klantwaardering

  gebaseerd op 105 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Theu - 13 september 2022
  "Goed eten fijne ligging"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  44,8%
  Stel ouder dan 30 jaar
  41%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  3,8%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  3,8%
  Groepen vrienden
  3,8%
  Overige groepen
  2,9%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6122812


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)