Hotel Occidental Fuengirola (voorheen Las Piramides)

    terug
    maandag 25 november, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 9 beoordelingen voor Hotel Occidental Fuengirola (voorheen Las Piramides) ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    1. Door:
      Mieke
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prachtig gerenoveerd hotel mei 2019 opgeleverd, super goede bedden, service, hygiëne en een heerlijk uitgebreid ontbijt Kortom een aanrader!
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima schoon verzorgd en net hotel, ziet er keurig uit, mooie kamers, fijne bedden, mooie badkamer lekker zwembad en een groot voordeel is ook dat bij het zwembad geen bedjes gereserveerd mogen worden, ziet de badmeester dat een bed langer dan een uur onbemand is dan worden de handdoeken weggehaald. Uitbreid ontbijt en dinerbuffet, ga alleen niet te laat dineren want dan sta je toch echt in de rij zagen wij toen we een keer om half 10 het restaurant uitliepen. Mooiste hotel van de hele boulevard, dit hotel is recent gerenoveerd en dat valt op als je langs de boulevard loopt, Met de trein in een uurtje naar Malaga retourtje, met de bus naar Marbella ook heel goed te doen. Als je vanaf de boulevard een paar straten naar achter loopt kom je in een lange winkelstraat met een aantal grote ketens zoals de Zara en de Stradivarius. Er zit daar een grotere supermarkt, wat warme bakkers en veel schoenenwinkels. In de buurt op zo’n 10/15 minuten lopen zit een groot overdekt winkelcentrum de Miramar, Met een boot vanuit de haven dolfijnen gespot ( en gezien ) voor € 15,00 pp, zie je geen dolfijnen op de tocht, dan mag je later nog een keer voor de halve prijs de boottrip maken Al met al een mooi maar voor ons toch een te groot hotel, sowieso staat de boulevard helemaal vol met hoge torenflats en daar moet je van houden. Wij gaan volgende keer op zoek naar iets kleinschaligers.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      We waren met onze dochter van 1 een week in hotel Occidental. Wat een fijn hotel! Vriendelijk, goed engels sprekend personeel. Fijn en schone kamer met keurig campingbedje. Heerlijke bedden! Lekker en uitgebreid ontbijt buffet. Er hing een relaxte sfeer in het hotel. Het zwembad niet te groot, maar wel fijn met een mooie tuin waar onze dochter lekker kon rond kruipen. Het strand was aan de overkant van de weg. Het centrum op 10 minuten wandelen over de gezellige boulevard. We hebben genoten!!
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Personeel was erg vriendelijk. Kamers waren prima, lekkere bedden en er werd goed schoongemaakt. Eten was goed verzorgd en voor elk wat wils. Het hotel heeft heel veel kamers, maar er waren altijd voldoende ligbedden bij het zwembad of in de tuin en ook in het restaurant was altijd plek. Het was absoluut niet massaal. Een aanrader.
    5. Door:
      Marco en Chantal
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi opgeknapt hotel waarbij werkelijk alles is gerenoveerd. De kamer is net zo mooi als op de foto. Het enige wat er nog niet was tijdens ons verblijf was de fitnessruimte. Op de boulevard en met name in het centrum (plaza Chinorros) zijn leuke restaurantjes te vinden om gezellig en voor een goede prijs te eten en drinken! Bij het zwembad was er altijd wel plek te vinden, mede doordat handdoeken worden verwijderd wanneer mensen ze gereserveerd houden. Erg fijn!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima hotel
    8. Door:
      Peter en Hetty
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi hotel. Was net een week open na een grondige renovatie.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Wij zijn 9 dagen in dit hotel geweest. Het is het afgelopen halfjaar helemaal gerenoveerd en het zag er ook zeer goed en netjes uit. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk ook het ontbijt was zeer goed met voldoende keuze. Het hotel ligt direct aan het strand en aan het eind van de boulevard met 10 minuten lopen ben je bij een straat met vele restaurantjes.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)