Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 16 beoordelingen voor Hotel Playacanela - inclusief huurauto ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,7
    Kamer
    7,9
    Maaltijden
    8,1
    Vakantie algemeen
    8,1
    Overige faciliteiten
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Ligging
    6,9
    Personeel
    7,7
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Fraai hotel, schone kamers, uitgebreid buffet voor ontbijt lunch en diner, goed van smaak. correcte bediening en redelijke prijzen
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super hotel.. vooral voor kinderen die willen zwemmen . ( mooi zwembad met goede opzichters) strand om de hoek. De kamers en hotel incl omgeving heel schoon. De kamers Zijn top . Fijne bedden mooie badkamer. Annimatie Elke dag meerdere keren incl avond show. Eten is gewoon goed. Let wel op is niet zo toeristisch, er verblijven veel Spanjaarden in het hotel, en personeel spreken niet allemaal Engels (meeste niet) maar dat mag de pret niet drukken. Wij gaan iig nog een keer terug. Owja in de omgeving is niet veel te doen , auto huren is dan wel misschien een aanrader . Maar dat kun je via sunweb doen.
    4. Door:
      Edith
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Hoofdzakelijk spaans familie hotel, spaans georienteerd buffet gecombineerd met internationaal vers bereid fast food, vis en vlees. Mooi hotel met voldoende luxe en entertainment Opvallend; hele hotel zeer schoon, weinig geluidsoverlast op de kamer, perfecte douche op elk moment vd dag. Een goed werkende airco. All inclusive met veel keuze. Zoals de heerlijke flesjes spaanse wijn bij het eten. Minpuntjes; hotelpersoneel en animatie spreekt gebrekkig engels. Gelukkig is hostess Sunweb altijd bereikbaar. Op loopafstand niet veel te beleven in de nabije omgeving. Ondanks de vele palmbomen toch te weinig parasols rondom zwembad en geen voorzieningen op het mooie strand. Veel smeren dus en lunchpakketje meenemen en genieten maar. Als je wat wil zien van dit prachtige gebied dan moet je je wel een dagje losmaken van het hotel en op excursie/ gaan, met of zonder huur auto.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel. Als je geen zin hebt in kinderen om je heen kun je beter een andere locatie zoeken. Het strand is prachtig alleen kun je er niet liggen vanwege de harde wind. Je wordt gezandstraald. Iedereen gaat dan naar het zwembad waar dan geen plaats meer is. Heel jammer.
    6. Door:
      Marij Compen
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel is zeer schoon, mooie entree en hal. Aan de receptie zijn ze zeer aardig en spreken goed Engels. Kamers zijn sober maar erg schoon. Badkamer is alles aanwezig, alleen douchen in bad ( vonden wij geen probleem). De kleuren zijn zachtroze en zeegroen, even aan wennen. Kanermeisjes ook zeer aardig. Eten is prima, er werd geklaagd dat het te Spaans zou zijn, tja je bent nu eenmaal in Spanje. Als iets op was werd het meteen aangevuld. Eetzaal ook zeer netjes, iedere keer schoon tafelkleden en stoffen servetten. Het enige minpunt: de WiFi ! Je krijgt een uur per dag gratis, alleen aan de receptie, het werkt amper, mails ophalen gaat niet en surfen zeer langzaam. Voor 20 euro per week kon je WiFi kopen dat ook op de kamer werkt. Wij vonden dat duur en hebben internet gekocht via onze provider. Gelukkig bestaat dit probleem na 13 juni niet meer. In de avond is er animatie, deze was echter niet aan ons besteed, bingo en een quiz avond voornamelijk gericht op Spaanse toeristen.In de omgeving is weinig te doen, Ayamonte, de dichtsbijzijnde plaats is eennleuk stadje. Achter het hotel loopt een breed wandel- fietspad. Je kunt via de achteruitgang 5 km naar rechts en 3 km naar links lopen. In het op 2 km afstand gelegen dorpje zijn twee ijssalon, renpaard winkeltjes en enkele terrasjes.Je kunt ook via de achteruitgang naar het strand over een soort van houten pier. Jammer is dat het hotel geen strandstoelen aanbiedt, alleen bij het nabij gelegen Iberostar zijn strandstoelen.
    7. Door:
      Sharon
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      7,0
      Het was een erg mooi hotel. Eten was goed. Er lag eten als buffetvorm, maar er was ook een gedeelte dat het vers werd gebakken. Kamers waren schoon. Verder was het personeel allemaal erg vriendelijk en de meeste konden Engels, en anders probeerde ze de moeite te doen om je te verstaan. Buiten het resort was er niet heel veel te doen, er is een haven op loopafstand. Wij hadden 2 dagen een auto gehuurd via sunweb. Verder was de reisleiding van sunweb erg goed. Goed bereikbaar en wou alles goed voor je geregeld hebben. Wij hadden geen gebruik hoeven maken van de WiFi aangezien we internet op onze telefoon hadden ook voor in buitenland.
    8. Door:
      Danny
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima hotel, eten voldoende keuze, kamer eenvoudig, animatie matig niveau, in omgeving weinig tot niets te beleven, strand dichtbij maar helaas geen strandbedden en bij veel wind niet te doen met zandverstuiving, reisleider, contactpersoon beschikte helaas over weinig kennis van hotel en omgeving
    9. Door:
      Rosa
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een heerlijke tijd gehad in Hotel Playacanela. Een chique hotel, kamer wordt iedere dag schoongemaakt, bediening is super. Iedereen is heel vriendelijk. Een prachtig zwembad. Het prachtige, brede strand is heel dichtbij en heel rustig. Ik zou zo weer terug gaan naar dit hotel. Het hotel heeft 2 minpunten. 1) Volgens de reisbeschrijving is er gratis wifi bij de receptie. Dit is maar 1 uur per 24 uur. Aaneen gesloten. En je kan niet eerder inloggen dan de dag ervoor. Kortom, log je een keer 's avonds laat in, dan kun je de rest van de vakantie ook pas laat inloggen. 2) Wij hadden all-inclusive. Echt super. Heerlijke cappucino's met likeurtjes gedronken. Helemaal voor niets. Alleen de eerste dag kwamen we na 24.00 uur aan in het hotel. De 1e dag all-inclusive is dan al voorbij. De laatste dag vertrokken wij om 18.00 uur uit het hotel. Het all-inclusive stopt na het ontbijt. We kregen nog net een kaart om te kunnen lunchen, maar de drankjes waren niet meer gratis. Heel jammer dat je de laatste dag dan niet gebruik kan maken van het all-inclusive concept.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    11. Door:
      bianca
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      5,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      3,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      jammer dat er niemand van sunweb was. er wordt slecht tot geen engels gesproken. alles is echt spaans georiënteerd. geen nederlandse animatie en er wordt geen moeite gedaan om mensen buiten spanje erbij te betrekken. kamer en eten was prima
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2016
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      2,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Bij minder weer is er niets te doen in de omgeving.
    14. Door:
      karl.Gattinger
      Periode:
      september 2015
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Geen klachten....was een top vakantie.
    15. Door:
      Nelleke Vos
      Periode:
      september 2015
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Perfecte vakantie in hotel Playa Canela geweest. Alles klopte. Mooie kamer, perfect eten, lekkere bedden, prachtig uitzicht en schitterend weer! Piepklein minpuntje was dat de ligbedden al van het strand gehaald waren, maar dat had natuurlijk met het seizoen te maken.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)