Hotel Iberostar Isla Canela - inclusief huurauto

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Iberostar Isla Canela - inclusief huurauto

  Iberostar Isla Canela is een prachtig, luxe hotel op een rustige locatie aan het strand. Meteen bij aankomst valt de betoverende Andalusische stijl op waarin het hotel is gebouwd: de buitenkant van het hotel is indrukwekkend en de lobby erg sprookjesachtig.

  Het bijzondere aan de kamers van Iberostar Isla Canela is dat deze, op een enkel terracotta kleuraccent na, helemaal wit zijn. Dit zorgt ervoor dat de kamers er nog luxer uitzien, dan dat ze al zijn. Niet alleen de kamers zijn modern, ook het buffet- en het à-la-carterestaurant zijn met veel gevoel voor stijl ingericht en beide eetgelegenheden bieden smakelijke traditonele- en internationale gerechten.

  Heb je overdag lekkere trek op het schitterende strand ga dan naar de beachbar, die verfrissende drankjes en lekkere snacks aanbiedt. Voor wie liever luiert bij het mooie, grote zwembad is er een gezellige poolbar. Wat een luxe!

  Lees verder

  • Prachtige kamers
  • In Andalusische stijl
  • Beachbar
  • Poolbar
  • Ideaal voor stellen

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  11 August 2017
  "Van alle All-Inclusive hotels die wij tot nu toe hebben geprobeerd, behoord deze tot onze favoriet. De heenreis verliep zonder noemenswaardigheden en bij de check-in in het hotel zelf werd ons direct een glas bubbels aangeboden. Goed begin van de vakantie! De ervaring in Spaanse hotels heeft mij geleerd dat het personeel vaak weinig initiatief neemt naar de gast toe en nauwelijks de Engelse taal beheerst. In dit hotel is dat totaal anders. Alle medewerkers spreken een prima woordje Engels en ove..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  19,4%
  Stel ouder dan 30 jaar
  38,7%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  16,1%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  22,6%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  3,2%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=172422


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)