donderdag 1 oktober, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 3 beoordelingen voor Hotel Cabo de Gata - all inclusive ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   juli 2018
   Gezelschap:
   Gezin met jonge kinderen
   8,9
   Kamer
   9,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   9,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   9,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   We hebben met ons gezin ontzettend genoten van ons verblijf in dit hotel. Vriendelijk personeel, enthousiast en zeer actief animatieteam, genoeg ligbedden die niet van tevoren gereserveerd worden en een uitgebreid buffet! Mooie locatie vlakbij het strand, waarvan de boulevard op de late avond heel gezellig is. Houd er rekening mee dat alles in Spanje later gebeurt dan bij ons: lunch is na 13.30u en avondeten na 20.00u. Zelfs de kinderen worden door het animatieteam tot laat nog bezig gehouden! Wel voornamelijk in het Spaans, want niet al het personeel spreekt even goed Engels en er komen ook vooral Spanjaarden naar dit hotel. Als je zelf met een zakwoordenboekje een paar woorden Spaans uitkraamt wordt dat door de mensen hier wel ontzettend gewaardeerd!
  2. Door:
   anoniem
   Periode:
   juni 2018
   Gezelschap:
   Vrienden
   9,7
   Kamer
   10,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   10,0
   Overige faciliteiten
   10,0
   Personeel
   10,0
   Prijs/kwaliteit
   10,0
   Vakantie algemeen
   10,0
   Super mooi hotel en aardig personeel. Kamers werden elke dag schoongemaakt super schoon. Het hotel is prachtig en ook werd de hele dag schoongemaakt. Genoeg ligbedden bij het zwembad en er was ook voorziening voor gehandicapten, zelfs een stoeltjes lift die je in het zwembad kon laten glijden. Het eten was geweldig er was genoeg variatie. Dit hotel is wel voor de rust er zijn geen winkels in de buurt dus winkelen zit er niet bij. Van het animatie team moet je niet veel van verwachten. Zij spraken ook voornamelijk alleen Spaans. Maar ik ga graag hier nog een keer naar toe. Ik had moeite met weg gaan. Het is zo`n mooi hotel.
  3. Door:
   anoniem
   Periode:
   juli 2017
   Gezelschap:
   Gezin met oudere kinderen
   8,6
   Kamer
   9,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   9,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   9,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   Mooi hotel, fantastisch eten (veel en erg gevarieerd). Bij all inclusieve krijg je zelfs vers fruit tussendoor maar ook bv zakjes chips, onbeperkt drinken. Alles wordt goed schoongehouden en de kamers zijn ruim. Zwembad is heel groot en mooi met diepteverschil, een apart kinderbad, whirlpool en fonteinen.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)