Fly & Drive Madeira Charms of Madeira - Inclusief huurauto

  terug
  dinsdag 24 november, 8 dagen, 3 personen, Logies en ontbijt

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Fly & Drive Madeira Charms of Madeira - Inclusief huurauto

  8,2

  Van slenteren over geplaveide kronkelstraatjes tot genieten van een fenomenaal  uitzicht op een indrukwekkende klif zo’n 580 meter boven de zeespiegel. Met de Fly & Drive Madeira – Charms of Madeira kom je langs de meest charmante plekjes van het bloemeneiland.Dag 1: van de luchthaven naar São Vicente. (ongeveer 48 km)Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht door onze Engelssprekende lokale vertegenwoordiger. Na ontvangst van de welkomstenvelop en de route, rijd je naar een comfortabele accommodatie in São Vicente, waar je 3 nachten overnacht.Dag 2: van São Vicente naar Ponta Delgada/São Jorge. (ongeveer 20 km)Vandaag start de rondreis met een bezoek aan het dorp São Vicente, gelegen aan de voet van een steile vallei. Wandel door de smalle, geplaveide straatjes en leer meer van de vulkanische geschiedenis van Madeira tijdens een bezoek aan de vulkanische grotten van São Vicente. Vertrek daarna met de auto naar de stad Ponta Degalda waar de kerk ‘Igreja do Senhor Bom’, de belangrijkste trekpleister is. Reis vervolgens naar de eindbestemming van vandaag, São Jorge. Hier bezoek je Quinta do Arco, waar je kunt wandelen door een prachtige tuin en de Portugals grootste collectie rozen kunt bewonderen. Je overnacht in een hotel in São Vicente.Dag 3: van São Vicente naar...

  Lees verder

  • Prachtige uitzichten
  • Bijzondere natuur
  • Ontdek de charme van Madeira
  • Vrijheid

  Verzorging

  Logies ontbijt

  HALFPENSION

   8 dagen 13.08 - 23.10 €180,95 P.P.
   16 dagen 17.08 - 24.08 €387,75 P.P.
   prijzen zien & boeken
   8,2

   Klantwaardering

   gebaseerd op 22 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

   19 October 2019
   "Het laatste hotel, in Machico Dom Pedro Beach Club was de minste van de drie. De kamer voelde redelijk bedompt. Het hotel op zich redelijk grootschalig. Niet zo knus als de twee andere. De hotels in San Vicente en Eiro do Serrado, waren perfect! Kleinschalig, knus, gezellig en perfect :)"

   Lees alle ervaringen

   Dit hotel werd geboekt door

   Reizigers alleen
   0%
   Stel t/m 30 jaar
   18,6%
   Stel ouder dan 30 jaar
   77%
   Gezin met kinderen 0-9 jaar
   0%
   Gezin met kinderen 10-16 jaar
   2,5%
   Groepen vrienden
   1,2%
   Overige groepen
   0,6%
   #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=5079207


   Uw reisgezelschap

   Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

   Volwassenen (vanaf 17 jaar)
   Kinderen (2 t/m 16 jaar)
   Baby's (tot 2 jaar)