Fly & Drive Madeira - Sea & Forest Views - inclusief huurauto

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Fly & Drive Madeira - Sea & Forest Views - inclusief huurauto

  Tijdens de Fly & Drive Madeira - Sea & Forest Views ontdek je de mooiste plekjes van het bloemeneiland Madeira. De route voert je langs de kust en het ongerepte binnenland. Je brengt een bezoek aan de hoofdstad Funchal en ontdekt de leukste vissersdorpjes.Dag 1: Van de luchthaven naar Porto Moniz (ongeveer 68 km)Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht door onze Engelssprekende lokale vertegenwoordiger. Na ontvangst van de welkomstenvelop en de route, rijd je naar een comfortabele accommodatie aan zee in Porto Moniz, waar je 3 nachten zult verblijven.Dag 2: Van Porto Moniz naar Ponta Delgada/São Jorge (ongeveer 45 km)Vandaag start de rondreis met een bezoek aan het dorp São Vicente, gelegen aan de voet van een steile vallei. Wandel door de smalle, geplaveide straatjes en leer meer van de vulkanische geschiedenis van Madeira tijdens een bezoek aan de vulkanische grotten van São Vicente. Vertrek daarna met de auto naar de stad Ponta Degalda, waar de sfeervolle boulevard en de kerk ‘Igreja Matriz de Sao Sebastiao’, de belangrijkste trekpleisters zijn. Reis vervolgens naar de eindbestemming van vandaag, São Jorge. Hier bezoek je Quinta do Arco, waar je kunt wandelen door een prachtige tuin en de Portugals grootste collectie rozen kunt bewonderen. Overnachting in Porto Moni...

  Lees verder

  • Prachtige uitzichten
  • Bijzondere natuur
  • Madeira op haar mooist
  • Vrijheid

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  26 July 2022
  "Waardeloze communie over in welk hotel je verblijft. Je wordt 1 dag voor vertrek hierover geappt door de reisleiding.. Heel vreemd. Op de site staat dat je de eerste dagen in Porto Moniz verblijft (daarom hebben wij deze reis geboekt) maar we werden in een hotel in Sao Vincente gedropt.. Heel jammer"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  15,7%
  Stel ouder dan 30 jaar
  76,5%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  0%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  2%
  Groepen vrienden
  2%
  Overige groepen
  3,9%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=5079212


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)