maandag 19 oktober, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 51 beoordelingen voor Hotel Sesimbra & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,2
    Kamer
    8,6
    Maaltijden
    7,2
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    7,9
    Prijs/kwaliteit
    8,3
    Ligging
    8,8
    Personeel
    8,3
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldig hotel
    2. Door:
      Jan 43
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Was goed hotel, mooie kamer, en super groot balkon met prachtig uitzicht! Verbetering voor t hotel zou zijn om mappen of folders makkelijk tot je beschikking te hebben om excursies te doen!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijke plek om te verblijven. Het strand voor de deur wat wil je nog meer als je de gehele week een strakblauwe lucht ziet bij een temperatuur van 27 graden. Wij waren in Sesimbra van 2 t/m 11 oktober, helaas was er geen strandstoelen service meer. Deze stopt al per 15 september en dat zou de vakantie helemaal af hebben gemaakt. Het waait er flink aan het strand dus als je dan op je handdoek in het zand ligt word je zo nu en dan gezandstraald. Een bedje zou echt fijn geweest zijn! De accommodatie is goed en netjes, het personeel beleefd, het eten vonden wij minder. Voor 4,5 ster verwacht je toch meer. Het ontbijt is summier, het diner in buffetvorm hebben wij maar eenmaal geprobeerd. Dit viel ons tegen, weinig keus, lauw eten en het meeste was op en werd amper bijgevuld. De gasten die wat later aanschoven hadden dus gewoon pech, dit lijkt ons niet correct. Ons advies, ga lekker in Sesimbra eten, het eten is smaakvoller, heerlijk warm en nog goedkoper ook. Wij hebben genoten en overwegen zeker om nog een keertje terug te gaan.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig hotel en zeer tevreden. Minpuntje: Wij hadden een kamer op de `begane grond` boven de eetzaal en het buiten-terras. Door de gasten die al vroeg ontbeten werden wij wakker en waren dus helaas genoodzaakt de ramen te sluiten.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      2,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het hotel is prima, het is er schoon en de kamers zijn ruim. Echter voor een 4sterren hotel met Spa toch een paar verbeterpunten. Het zomerseizoen in Sessimbra loopt tot 15 september. Tot die tijd kun je gratis stoeltjes krijgen op het strand van het hotel. Na 15 september is dat niet meer zo. Je bent dan aangewezen op een eigen kleedje op het strand of op de ligbedden in het hotel bij het zwembad. Helaas liggen er te weinig ligbedden waardoor je nergens kunt liggen als je miet op het zand wilt liggen. Tweede ding is dat het personeel niet echt heel hartelijk is. Achter de balie zijn ze wel vriendelijk, maar voor de rest is het okay. Verder is het ontbijt echt heel slecht. Het is er wel schoon, maar het brood en de crepes smaken echt alsof ze dagen geleden gemaakt zijn. De gekookte eieren waren altijd superkoud en het roerei was echt smakeloos. De keus is echt beperkt. Voor een 4 sterren met Spa wat ik vergelijk met healthy is er geen verse komkommer, tomaat of vis te krijgen bij het ontbijt. Voornamelijk vlees en kaas wat aan elkaar geplakt is. Kortom, het was gewoon echt niet goed. Het eten is echt zonder liefde gemaakt. Verder is het ook apart dat de Spa en gym alleen vanaf 10 uur open zijn. Eerder kun je er niet terecht. Verder is het hotel echt sfeerloos. Veel loze ruimte. Het heeft geen ziel. Pluspunten: drankjes in het hotel zijn niet duur, het is er schoon en de bedden liggen echt fantastisch. Tenslotte wil ik wel zeggen dat Sessimbra een mooie plaatsje is. Je zit echt tussen de locals. Qua eten is er veel keus als je van vlees en vis houdt. Aanrader is Sushi Feliz. Voor 12 euro eet je echt goede sushi met veel verse vis.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel is prima. Mooie grote kamers. Eten in buffetvorm is goed, elke dag een ander thema. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam.
    7. Door:
      Gielens J
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben n prettig verblijf gehad in het hotel. Mooie nette grote kamers met balkon en uitzicht op de zee. Fijne bedden Badkamer ook groot genoeg. Inloop douche zou nog prettiger zijn, zeker voor ouderen. Het ontbijt en eten was prima. Je kunt badlakens krijgen voor bij het zwembad of strand. Bij het strand kun je je melden en dan krijg je fijne stoeltjes onder n zonnedoek. Het enige minpuntje wat wij ervaarden was dat we lang moesten wachten na de vlucht op onze kamer. We kwamen om 12.30 aan en konden om 16.30 op de kamer
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk hotel direct aan zee. Grote kamers en balkon. Kortom kwalitatief een zeer goed hotel!
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      binnenzwembad was niet toegankelijk voor kinderen onder 16, dat is jammer!
    10. Door:
      Monique en Marco
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een gezellig en leuk hotel. Het ontbijt en avondeten zijn erg goed. Je loopt ook zo het hotel uit en je staat zo op het strand. Hier staan de stoelen en parasol voor je klaar en je kan heerlijk genieten van je vakantie. Het personeel is ook aardig. Handig is ook dat de bushalte een paar straatjes verder ligt en na een uurtje in de bus gezeten te hebben sta je in Lissabon.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi gelegen hotel met zeezicht. prima service, kamers schoon en netjes. Badkamer iets gedateerd, douchen in bad. Dagelijkse verzorging van de kamer. Ontbijt prima. Strand op zeer korte afstand. Aardig plaatsje.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi, schoon hotel. Het eten was niet gevarieerd. Er was ook niet veel keus, met name bij het avondeten. Het was jammer dat er geen folders klaarstonden voor mogelijke activiteiten tijdens onze vakantie.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer proper en verzorgd. Super locatie.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Luxe hotel met goede service aan het strand. Personeel is behulpzaam. Goede bedden met erg dunne hoofdkussens. Alleen airconditioning maakte soms veel herrie. Ontbijt is iedere dag hetzelfde maar genoeg keus. Eten bij de bar is goed. Mooi uitzicht vanaf balkon over de oceaan. Zwembad is erg koud.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Groot hotel, zag er goed onderhouden uit. Erg ruime kamer met 2 balkons waarvan een groot balkon met 2 ligbedden (geldt echter niet voor elke kamer) en een normale. Erg mooi uitzicht op het strand en de zee (seaside kamer geboekt). Vriendelijk personeel en een ontbijt met ruime keuze. Zeker een aanrader.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)