App. The Crest - inclusief huurauto

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  De vliegreis

  Je vliegt naar de Algarve (Faro). De vlucht duurt ongeveer 3 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de host(ess) of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.
  Op de volgende plaatsen is er in de zomer van 2022 geen reisleiding aanwezig, maar zijn zij uiteraard wel altijd telefonisch bereikbaar (bellen/WhatsApp):

  Montegordo, Olhao, Tavira, Praia da Luz, Salema, Altura, Manta Rota, Loule, Monchique, Montinhos

  De transfer
  In de boekingsstappen is het mogelijk een transfer bij te boeken. De transfertijden zijn als volgt:

  Quarteira - ongeveer 30 minuten

  Olhao - ongeveer 30 minuten

  Vilamoura - ongeveer 45 minuten

  Olhos d'Agua - ongeveer 45 - 60 minuten

  Albufeira - ongeveer 60 - 90 minuten

  Praia da Galé / dos Salgados - ongeveer 70 - 90 minuten

  Armaçao de Pêra - ongeveer 90 - 120 minuten

  Carvoeiro - ongeveer 105 - 120 minuten

  Ferragudo - ongeveer 120 minuten

  Praia da Rocha - ongeveer 120-180 minuten

  Praia do Vau - ongeveer 120-180 minuten

  Alvor - ongeveer 120-180 minuten

  Lagos - ongeveer 150 - 180 minuten

  Praia da Luz - ongeveer 150 - 180 minuten

  Santa Luzia Tavira - ongeveer 60 minuten

  Tavira - ongeveer 60 minuten

  Altura - ongeveer 60 minuten

  Monte Gordo - ongeveer 60 - 90 minuten

  Mante Rota - ongeveer 60 - 90 minuten

  * Het is mogelijk dat je bij kleine gezelschappen (minder dan 10 personen) met een shuttlebus naar je accommodatie wordt gebracht. Er wordt geprobeerd om een maximale wachttijd van 45 minuten na te streven.

  De privétransfer

  Het is mogelijk om tegen een toeslag een privétransfer bij te boeken. Tijdens het boekingsproces bij stap 2 kun je dit aangeven. Op de luchthaven kun jij je melden met jouw voucher bij onze reisleiding en zij zullen je verwijzen naar jouw taxi. Voor de transfer terug naar de luchthaven zal onze reisleiding je tijdig informeren over de ophaaltijd bij jouw accommodatie.

  Vluchtschema

  In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

  E-tickets

  Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

  Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de reisinformatie op deze site.  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)