ma 04 mei 2020 -  8 dagen -  met 4 personen -  Logies en ontbijt
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 51 beoordelingen voor Aparthotel Carvoeiro ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,9
    Kamer
    8,4
    Maaltijden
    7,3
    Vakantie algemeen
    8,2
    Overige faciliteiten
    7,8
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    7,1
    Personeel
    8,4
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij hadden een familiekamer. Mooie grote slaapkamers en hele mooie badkamers met heerlijke grote regendouche. Keukentje was voor ons voldoende, we hebben alleen koffie /thee en ontbijt klaargemaakt. Het enige wat we misten was een tafeltje met stoelen binnen. Overdag konden we buiten op het heerlijk grote terras aan tafel zitten maar `s avonds was dit te fris. Het hotel lag rustig, voor ons prima, de weg naar het centrum was wel erg steil, kuitenbijter....
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Leuk hotel met een goede kamer met heerlijke douche (wij in ieder geval - kamer 120). Zwembad (niet diep - 150 cm) met lekkere ligweide. Gewoon een rustig hotel waar je heerlijk kan genieten van je vakantie. Enige wat voor mensen die niet van wandelen houden je beter een auto kan huren om ergens te komen om dingen te bezichtigen. En niet te vergeten héél vriendelijk en behulpzaam personeel. Het begint al bij de receptie waar je vriendelijk te woord gestaan wordt. Kamermeisjes spreken niet goed Engels, maar doen hun werk wel echt goed! Oudere man in restaurant is erg vriendelijk en spreekt zijn talen (ook beetje Nederlands). Eten in het hotel is echt goed. Sommige mensen hoor je wel eens klagen, maar je hebt iedere dag keuze tussen vlees of vis met salades. Soep vooraf en dessert achteraf, dus mensen die zeuren moeten lekker naar een Hilton/v.d. Valk gaan. Dit is gewoon goed (zeker de smaak). Al met al een fantastische vakantie gehad. Wij bleven 2 weken, maar de meeste mensen blijven maar een aantal dagen tot hooguit een week.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      2,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Prima voorzienigen dat wel,alleen het verblijf is buitengewoon saai. Wellicht alleen leuk als je schijndood bent.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel is prima, ruim 2-kamer appartement met groot balkon, keurig sanitair, keuken wat verouderd maar alles aanwezig. Mooie tuin om te zonnen, helaas is het zwembad niet al te groot en vrij ondiep. Rustige ligging, best ver lopen naar het centrum en strand, heen is dat niet zo erg maar terug moet je echt redelijk klimmen. Daarom hebben wij `s avonds telkens een taxi terug naar het hotel genomen. Personeel was aardig en behulpzaam, elke dag opgemaakte bedden en schoonmaak, op tijd schone handdoeken en zelfs schoon beddengoed in die 7 dagen dat wij er waren. Goede airco, internet/wi-fi dik voor elkaar en tv met ruim aanbod van zenders. Het dorp Carvoeiro is niet al te groot, dus na 2 dagen hadden wij dat wel gezien. We hebben een auto gehuurd voor 3 dagen en zijn de zuidkust verder af geweest.
    5. Door:
      Ja. A.v. Gemerden,
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De ligging van het complex was boven op een heuvel en niet ver van het dorp. Voor mensen die slecht ter been zijn is de locatie niet aan te raden mits zij gebruik maken van een taxi of huurauto. Het was duidelijk dat de kamer wel gerenoveerd was maar wij haddden een studio op de begane grond die mooi oogde. De houten deur was moeilijk te openen en er was geen mogelijkheid om te luchten mits je deur open hield. De ophanging van de vitrage bij de deur was wel voor verbetering vatbaar. Er was wel telkens bij binnenkomst een vreemde doordringend lucht te ruiken. Rioolachtig. Het werd gecamoufleerd met telkens een geurtje wat gespoten werd en niet prettig is met mensen die longproblemen hebben. Over de bedden waren wij zeer tevreden en ook de handdoeken die frequent vervangen werden. De kamer werd dagelijks gereinigd. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en probeert de klant tegemoet te komen. Ook het ontbijt was goed zeker gelet op de prijs kwaliteit. Het zwembad was ruim doch niet diep maar was wel schoon. In onze periode stonden er voldoende bedden. Verder was het voor ons heel aangenaam vertoeven. Er was verder bij het een complex een ruime parkeerplaats.
    6. Door:
      A Apeldoorn
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Net hotel met goed zwembad. Het hotel niet massaal en is netjes. Het heeft een leuk barretje bij het zwembad met een beperkte maar erg goede lunchkaart. Ontbijt is prima maar diner iets minder (buffet maar wel wat eenvoudig). WiFi goed. Is wel een klimmetje als je terug komt van het dorp maar als je iets omloopt en de andere weg neemt, beter te doen.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamer was zeer schoon en ruim. Personeel was niet allemaal vriendelijk Zwembad was niet schoon Het lopen van de heuvel naar boven/beneden is goed te doen.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een prima aparthotel. Vriendelijk personeel. Nieuwe badkamer en schone kamers met een goed bed. Kamers worden alle dagen schoon gemaakt met schone handdoeken. Zwembad en zonneweide keurig met prima ligstoelen. Ondanks dat wij geen all-in hadden, betaal je bij het uitchecken. Het had een goed Europeesch ontbijt. Carvoeiro ligt in een prachtige omgeving, centraal tussen Faro, Portimao en Lagos. De ligging, hou dan rekening met 10 minuten lopen naar het centrum bergafwaarts! Een taxi kost slechts 4 euro. Wij vinden het een zeer goede locatie in een rustige omgeving. Wij waren er 11 dagen met autohuur. En prima gratis WiFi zowel binnen als buiten. Top!
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prijs, kwaliteit zat het goed met dit hotel. Je had er ruimte genoeg en de lage prijs zal er zijn omdat ze nog volop aan het restoreren zijn. De verf bladerde van de ramen af. De slaapkamen en badkamer waren al prima in orde. Ook mooie terras meubelen maar het wist spijtig genoeg al van de hevige zon.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    11. Door:
      Rick
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima hotel. Kamers zijn recentelijke gerenoveerd en zien er goed uit. Als je in detail gaat kijken zie je wel dat het door een gammateur gedaan is, maar in grote lijnen zijn het mooie ruime kamers. Er wordt elke dag netjes schoongemaakt en faciliteiten waar nodig bijgevuld. Het enige kleine nadeel is de locatie op de heuvel. Het is ongeveer 900 meter naar het dorpje wat beneden aan de klif/baai ligt, maar met een hoogteverschil van 52meter. Dat is een beste tippel als je ‘s ochtends even broodjes wilt halen, ‘s middags naar het strand en ‘s avonds uit eten. Natuurlijk zijn er ook taxi’s. Die kosten ongeveer €5. Wat ons opviel was dat er geen OV netwerk is waarmee je rond kan reizen, dus je bent aangewezen op taxi’s, pendelbusjes of een auto. Vlakbij het hotel gaat een hop-on hop-off bus die je zowel links als rechts langs de kust brengt. Deze kost €20 p.p voor 48uur.
    12. Door:
      Cindy
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Hele mooi ruim appartement. Iedere dag wordt er schoongemaakt. Heerlijk zwembad. Goede service, de slaapbank was kapot en er werd direct een 2 persoons bed geplaatst, ook toen was er nog meer dan genoeg ruimte. Carvoeiro centrum is 10 minuten lopen, terug wel een beetje steil het eerst stuk maar voor ons goed te doen. Auto wel aanrader. Boottocht langs de kust ook heel erg mooi. Goede restaurants in Carvoeiro, pizzeria Jan aan het strandje. O Barco aan het strand ook heerlijk eten of in het centrum restaurant Lanterna Velha ook zeker een aanrader.
    13. Door:
      Marjon
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Aparthotel Carvoeiro is een goedverzorgd appartementencomplex. Appartementen zijn groot en schoon.Prima bedden. Ontbijtbuffet is aan te raden, verse broodjes, vers fruit en verder veel keus. Het complex ligt op een heuvel. Berg op is een behoorlijke klim. Wil je s avonds deze klim niet maken, dan is restaurant l’orange een zeer goed alternatief ( wel van te voren reserveren ) In het appartementencomplex is het ook mogelijk vanaf 19.00 uur te eten. 3 gangenmenu voor € 16. Prima maar sober eten. Bedjes aan het zwembad zijn echt aan vervanging toe. We hebben een auto gehuurd via sunweb. Goede auto maar niet echt goedkoop, all risk maakt het duur. Contant betalen, terwijl wanneer je met een creditcard betaald, dit deel onder de verzekering van de verzekering valt. Carvoeiro is een leuk plaatsen, zonder hoogbouw. Dat is bij andere plaatsen in de Algarve anders.. opvallend veel hoogbouw.
    14. Door:
      Theo Mansvelt Beck
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Prima Hotel met zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, ruime, schone kamer die iedere dag werd schoongemaakt. Ligging hotel is op een heuvel en te ver van het strand, met name terugweg ivm steile weg is onaangenaam. Overigens moet je wel een auto huren om iets te zien omdat het dorpje Carvoeiro klein is, je bent hier snel uitgekeken. Het strandje ligt opgesloten tussen 2 kliffen en is ook te klein, een strandwandeling kun je bv niet maken.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk hotel, mega vriendelijk personeel dat mee denkt in oplossingen. Kamer was prima qua grote. Badkamer meer dan prima. Keukentje was helaas erg slecht, te klein en geen tot slecht bruikbaar kook materiaal. Kan zijn dat dat toevallig bij ons was maar daar dus geen gebruik van gemaakt. Gelukkig dat uiteten gaan in het stadje erg goedkoop was.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)