Vakantiepark Roompot Aquadelta

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 8 beoordelingen voor Vakantiepark Roompot Aquadelta ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    1. Door:
      Antoon Tijssen
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Ondanks de corona perikelen hebben wij toch genoten van de alternatieve mogelijkheid op het vakantie park.
    2. Door:
      Cees
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Schoonmaak
      3,0
      Vakantie algemeen
      1,0
      Veel problemen gehad. Van een verkeerd huisje, tot het iedere keer kwijtraken van mijn IBAN nummer zodat de borg nog steeds niet terug is. Schoonmaak kan beter. Organisatie en klantvriendelijkheid van Roompot is slecht.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het was een twee onder een kaphuis, geschikt voor 10 personen en door het openen van een tussendeur verhuurbaar voor 20 personen. De tussendeur bood onvoldoende geluidsisolatie, waardoor wij de gesprekken van de buren bijna woordelijk konden volgen, terwijl dit op normaal niveau gebeurde (ze spraken gelukkkig Duits waardoor niet alles te volgen was). Jammer dar voor deze opzet is gekozen. Bij verhuur aan 20 personen (wat wellicht niet zoveel voorkomt), lijkt het ons simpel om even buitenom naar het huis van de buren onder dezelfde kap te lopen.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het park was ruim opgezet. Appartementen waren van alle gemakken voorzien. Vloer was alleen erg vuil. En ik zou de lampen vervangen door plafondventilator lampen, want met die hitte was het echt niet te doen. Electrische fietsen gehuurd voor een aantrekkelijke prijs. Restaurant was lekker om te eten. Centrale ligging om in de buurt leuke dingen te doen. Mis alleen nog een buiten zwembad.
    5. Door:
      Esther
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      3,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het park ziet er erg mooi uit. Allemaal de zelfde stijl huisjes, de aankleding met bloembakken en ook de totale aankleding super mooi en netjes. De schoonmaak kan beter. Dode beestjes op de vensterbanken. Vieze dode beesten op de muren. Haren in de bestekbak. Servies pannen en bestek met aangekoekt eten in de kast. Reserve toiletrol op tafel die kletsnat was vd regen en die in de modder had gelegen. Als ik schoonmaak kosten betaal van 65 euro verwacht ik ook dat ik zelf een schoon gemaakt huisje heb, en dat ik niet op mijn eerste dag kan gaan staan poetsen.......
    6. Door:
      Richard
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      5,0
    7. Door:
      Jan
      Periode:
      juni 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      4,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      8,0
      Park was prima , waar me geadverteerd wordt strand dichtbij is wel wat overdreven. Appartement had maar twee deuren. een waar je binnenkort en deur in de slaapkamer die bijna niet open kon omdat er een bed voor staat, geen enkel raam boven dus zeer benauwd. Er lag een papier dat er extra gelucht was maar dat vonden wij niet benauwd en muf binnen .iedereen zal zeker zijn best doen maar was niet bijzonder.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      4,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Het huisjes was zeer oppervlakkig schoongemaakt. Op het oog was het netjes maar overal spinnenwebben bij kasten, bedden etc. De vloer was geveegd maar heel vuil. Trapleuning, trapboom, houten leuningen van de banken, deurkrukken, afstandsbediening, kortom overal waar veel handen komen was het vuil en plakkerig. Ivm COVID-19 is hygiëne zeker van belang en niet de bedoeling dat je zelf eerst alles zelf moet schoonmaken.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)