Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Vakantiepark Roompot Schaijk

  Vakantiepark Roompot Schaijk heeft een unieke ligging in een prachtig natuurlandschap, aan de rand van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant De Maashorst. Hier kun je echt tot rust komen… Wandel of fiets vervolgens door het gebied De Maashorst en probeer de de Wisent, Tauros en de Exmoorpony spotten! Wanneer je terug komt van een mooie wandeling kun je genieten van een lekkere pizza, pasta of pannenkoek bij ‘Familie Restaurant Charlie’. Dat wordt smullen!

  Je verblijft in een prachtige lodge, waarvan de stijl past met de natuur om je heen. In zowel het park als de woningen merk je het authentieke outdoor gevoel waar het in dit park om draait. Door de grote raampartijen lijkt het wel alsof je woonkamer onderdeel is van de natuur. Ook de buitenkant van de lodges is gemaakt met materialen die zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

  Lees verder

  • Aan de rand van natuurgebied De Maashorst
  • Een authentieke outdoor sfeer
  • Met een indoor- en outdoorspeeltuin

  Faciliteiten

  • Officiële classificatie: zonder classificatie
  • Receptie
  • Parkeerterrein
  • Minisupermarkt

  Meer faciliteiten

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  29 January 2021
  "we hebben een prettig verblijf gehad. rustig park. min puntje : er was geen vriesvak in de koelkast geen fietsen berging bij het huisje . geen bedspotjes/lampjes (wel zo handig als je groot licht uit doet dat je dan in donker je bed kan vinden .)"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  17,5%
  Stel ouder dan 30 jaar
  38,1%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  20,6%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  12,7%
  Groepen vrienden
  3,2%
  Overige groepen
  7,9%
  /nederland/noord-brabant/schaijk/vakantiepark_roompot_schaijk.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6191358


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)