Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Comino

  Uitkijkend over de prachtige San Niklaw Baai, ligt het goed verzorgde Hotel Comino. Voor waterpret ben je hier aan het juiste adres, want het hotel heeft maar liefst 2 privéstranden. Geniet van heerlijke dagen aan zee met kraakhelder water en over het algemeen rustige stranden. Snorkelfans kunnen zich hier goed uitleven, maar ook als je gewoon heerlijk van het zonnetje wilt genieten zijn de stranden van Comino zeer geschikt. Voor de liefhebbers kan er ook een frisse duik worden genomen in het zwembad.

  De kamers zijn ruim en allemaal voorzien van een balkon. Je kunt zelfs kamers boeken met een fantastisch uitzicht over zee! De dagen spelen zich op dit bijzondere eiland voornamelijk buiten af, wat het een perfect hotel maakt voor natuurliefhebbers. Ook leuk; het hotel beschikt over een eigen duikschool!

  Lees verder

  • Prachtig uitzicht op de San Niklaw Baai
  • Perfect voor natuurliefhebbers
  • 2 Privéstranden voor het complex

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  15 September 2017
  "Unieke plek maar jammer dat er teveel aan achterstallig onderhoud is aan bv. de tennisbaan, voetpaden, verhuur van strandspullen, etc. Het publiek is gemengd in die zin dat er wel wat jonge mensen komen maar dat de 70+ groep toch de meerderheid vormt, veel van deze mensen zijn gasten die al jaren komen en zijn een leuke bron van informatie"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  33,3%
  Stel t/m 30 jaar
  16,7%
  Stel ouder dan 30 jaar
  37,5%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  0%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  12,5%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  0%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6150717


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)