Last minute Turkije

  Genieten van een ontspannen vakantie in Turkije waar het je aan niets ontbreekt?

  Wil jij zo snel mogelijk genieten van de Turkse zon? Met een last minute naar Turkije lig je binnen de kortste keren aan een van de schitterende zandstranden. Wie wil dat nou niet? Tijdens een zonvakantie naar Turkije staan de schitterende zandstranden, rijke cultuur en gemoedelijke bevolking centraal.

  Het hoeft je hier aan niets te ontbreken, want er zijn all inclusive hotels in alle soorten en maten. Van de Turkse Riviera met haar ongerepte natuur en grote bijzondere baaien tot de tropische Egeïsche Kust met haar levendige stranden en traditionele dorpjes: er is voor een ieder wat wils! Deze regio’s hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. In alle streken zitten schitterende bazaars waar je heel goed kunt winkelen, om daarna heerlijk te ontspannen op een gezellig terras.

  Bekijk alle last minutes Turkije
  last minute Turkse Riviera

  Turkse Riviera

  Een helder blauwe zee en indrukwekkende stadjes Vind jouw last minute

  Last minute Noord-Egeïsche kust

  Noord-Egeïsche kust

  Prachtige kustlijn met bruisende badplaatsen Vind jouw last minute

  last minute Zuid-Egeïsche kust

  Zuid-Egeïsche kust

  Bezoek de 'klassieke kust' met haar culturele schatten Vind jouw last minute

  Waarom Turkije?

  Sunweb biedt reizen naar de populaire Turkse Riviera en de prachtige Egeïsche kust, die onder te verdelen valt tussen de Zuid-Egeïsche kust en de Noord-Egeïsche kust. De Turkse Riviera staat bekend om haar prachtige stranden en heerlijke klimaat. De Egeïsche kust is een gezellige vakantiebestemming met een adembenemend landschap. De Zuid-Egeïsche kust is daarnaast perfect voor watersport liefhebbers, terwijl de Noord-Egeïsche kust rijk is aan geschiedenis en daarom een goede match is voor mensen die graag cultuur snuiven. Wil jij nog meer leuke last minutes ontdekken? Check dan al onze last minutes op onze algemene pagina.

  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)