Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 3 beoordelingen voor Hotel & Resort Torre Normanna ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   september 2019
   Gezelschap:
   Vrienden
   7,6
   Kamer
   8,0
   Ligging
   9,0
   Maaltijden
   5,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   7,0
   Wij waren met 2 koppels de ene kamer voldeed prima ,maar de andere kamer was van alles mis mee ,airco slecht geen wifi, slecht opladen van telefoons , aan het personeel kon je goed merken dat ze tegen eind seizoen zaten (best wel veel oudere) zowel s`morgens en s`avonds Werd het servies en bestek ongeveer uit je handen getrokken en er was maar een enkeling vriendelijk, en het eten wat je eigelijk warm moest eten was koud,wel jammer was het misschien wel lekker geweest,en ook jammer dat er niet bij staat wat het is ,het ontbijt was ook heel eenzijdig en je moest ook steeds zelf aangeven dat er iets op was terwijl er nog genoeg mensen kwamen eten.Het is ook jammer dat er elke avond alleen maar gebakjes waren in die 15 dagen niet 1 x ijs s`avonds en dan met dat warme weer, wij hoorden van diegene die de lunch er bij hadden elke middag ijs hadden. Maar het animatieteam verdient wel een pluim waren heel vriendelijk deden hun best om er elke dag weer iets leuks van te maken.Ook wil ik wel even melding maken dat de koffie en drankjes die je aan de bar nam ongeveer het dubbele was dan elders dan vragen ze er om dat je elders wat gaat drinken en wat in je koelkast zet. Geloof niet dat wij hier nog 2e x naar toe gaan niet helemaal tevreden.
  2. Door:
   anoniem
   Periode:
   september 2019
   Gezelschap:
   Stel
   5,7
   Kamer
   6,0
   Ligging
   9,0
   Maaltijden
   3,0
   Overige faciliteiten
   6,0
   Personeel
   6,0
   Prijs/kwaliteit
   5,0
   Vakantie algemeen
   5,0
   Oud gebouw erg gedateerd, omdat wij niet wisten dat het all- inclusief was, kwamen we er ook achter dat het er erg druk is, zeer grote eetzaal met heel veel tafels, ongezellig. Veel lawaai van schreeuwerige Italianen , Zwembad was prachtig met goede ligbedden. Entertainment was ook erg goed, zeer talentvolle zangers en dansers.
  3. Door:
   anoniem
   Periode:
   september 2019
   Gezelschap:
   Stel
   4,5
   Kamer
   7,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   4,0
   Overige faciliteiten
   2,0
   Personeel
   2,0
   Prijs/kwaliteit
   2,0
   Vakantie algemeen
   4,0
   Zwembad
   7,0
   Er waren veel groepsreizigers. Vanuit het hotel maakten zij tochten. De diversiteit onder de gasten herkende je aan de kleur van hun polsbandje. Het all-inclusive concept was voor iedere kleur anders. Voor de individuele gast was dit het poverst en bestond uit maaltijden en koffie, thee, bier, frisdrank en wijn in plastic doorzichtige bekertjes. Wilde je een andere drankje dan betaalde je de volle prijs. De variatie van de maaltijden schoot schromelijk te kort. Het ontbijt verdween grotendeels in de magen van de vroeg vertrekkende dagtochters. Bij de lunch en diner moest je het doen met één glas voor wijn en water, met dunne papieren servetjes, met plastic lepeltjes, kartonnen ijsbakjes, gebruikte tafellakens enzovoort. De communicatie met het bedienend personeel verliep erg stroef. Dit hotel is nogal armetierig. De waardering van 4 sterren hotel is dan ook zeer misplaatst !


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)