Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Al Mare Boutique Hotel

  Het Al Mare Boutique Hotel is ideaal voor een vakantie in stijl. Het nieuwe hotel is mooi en sfeervol ingericht, waarbij aan elk detail is gedacht. Van de entree tot aan het strand, overal is het vakantiegevoel aanwezig. En het vriendelijke personeel doet hier nog een extra schepje bovenop! Maar een hotel op de locatie is al een feestje op zich, want hoe lekker is het wel niet om iedere dag vanuit je hotel zo het strand op te lopen?

  De kamers zijn erg ruim en modern ingericht. Als je de dag begint kijk je al uit over het zwembad of zee, een heerlijke dag aan het water staat alweer op je te wachten! Maar eerst kun je de dag goed starten met een heerlijk ontbijt. Daarnaast beschikt het hotel over een sfeervolle bar, waarbij het zeker bij zonsondergang een gezellig samenkomen is. Voor wat avontuur loop je zo het centrum van Tsilivi in, waar het aanbod aan gezellige taverna's behoorlijk ruim is.

  Lees verder

  • Nieuw en stijlvol hotel
  • Lichte en ruime kamers
  • Sfeervol boutique hotel
  • Direct aan het strand

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  9 September 2019
  "Prima hotel, wel erg op Engelse aangepast kwa ontbijt. Super aardig personeel. Deur sloten wel eng en badkamers kunnen beter."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  26,7%
  Stel ouder dan 30 jaar
  56,4%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  2%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  4%
  Groepen vrienden
  5%
  Overige groepen
  5,9%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=100178


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)