Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Alea & Suites

  8,6

  Hotel Alea & Suites is een mooi Selections hotel vlakbij het idillysche plaatsje Prinos, aan de noordwestkust van het eiland Thassos. Dicht bij het hotel is een bushalte waar de bus naar Thassos-stad vertrekt voor een leuk dagje uit. Met het zandstrand voor de deur kun je na het ontbijt meteen het strand op stappen en een duik in de helderblauwe zee nemen. Vanuit de luchthaven wordt je direct naar het hotel gebracht, zodat jou vakantie zo snel mogelijk kan beginnen. Het hotel is gebouwd in moderne en elegante stijl en is perfect voor iedereen die wil relaxen, maar ook de mogelijkheid wil hebben om lekker actief bezig te zijn. Hier hoef je je namelijk geen moment te vervelen. Een enthousiast animatieteam organiseert leuke activiteiten voor jong en oud. Maar kinderen zullen zich vooral vermaken in de miniclub! Je kunt heerlijk dineren in het buffetrestaurant, maar 1 keer per week is ook een reservering in het à-la-carte restaurant op het dak mogelijk, waar je in stijl van haute cuisine kunt genieten. Ook kun je een tafeltje in de Griekse taverna op het strand reserveren. Overdag zijn de Almyra bar bij het strand en de Alion bar bij het zwembad de beste plekken om een verfrissend drankje tijdens het zonnen te halen....

  Lees verder

  • Relaxen in de Spa
  • Leuke animatie voor de kleintjes
  • Directe transfer
  • Toplocatie: direct aan het strand

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  8,6

  Klantwaardering

  gebaseerd op 58 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  17 September 2019
  "Mooi complex, goede ligging. Kamers heel netjes, ruim en goed schoon. Personeel heel lief, heel zorgzaam en attent. Eten is prima, genoeg keuze. Mooie zwembaden. Strand goed verzorgt. Heerlijk kunnen relaxen"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  1,3%
  Stel t/m 30 jaar
  13,5%
  Stel ouder dan 30 jaar
  59,4%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  8,6%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  6,4%
  Groepen vrienden
  7,1%
  Overige groepen
  3,5%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=52778


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)