Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Punta

  Hotel Punta is een heerlijk hotel voor jong en oud en prikkelt de zintuigen bij iedere gast vanwege zijn prachtig panoramische landschappen en gastvrijheid. Hier heb je de kans om tijdens je welverdiende vakantie even te ontsnappen aan het leven van alle dag. Naar het privé-strand is het niet ver lopen en ook Skiatos-stad ligt vlakbij.

  Het hotel heeft onlangs de kamers gerenoveerd. In een mooi onderhouden tuin ligt een zwembad met daaromheen fijne ligbedjes en bij de bar serveert de ober verfrissende cocktails. Genieten kan in het restaurant van een lekker ontbijt en van een smakelijk buffet met fantastische gerechten, bereid door de chef-kok. Zo dineer je elke dag weer op unieke wijze.

  Lees verder

  • Mooie locatie
  • Onlangs gerenoveerd
  • Vlak bij Skiathos-stad
  • Privé-strand

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  23 July 2019
  "Fantastische plek, mooi hotel, hoewel hier en daar niet netjes afgewerkt. Goede service, heel goed gevarieerd eten. Personeel is servicegericht, werkt hard maar staat onder druk van de directrice. Als vakantieganger niet fijn om te merken. Zou gastvrijer overkomen als de directrice wat meer vertrouwen zou uitstralen."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  22,2%
  Stel ouder dan 30 jaar
  55,6%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  11,1%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  11,1%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  0%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6148847


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)