Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  8 dagen Skopelos - Skiathos

  De Sporaden is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit het wonderschone Skiathos, Skopelos en Alonissos. Wanneer je graag meer dan één zonnige bestemming wilt bezoeken tijdens je vakantie is dit een zeer aantrekkelijke optie. Tijdens deze 8-daagse combinatiereis bezoek je namelijk 2 van deze Griekse pareltjes. Met het zonnetje op je gezicht en de wind door je haren vaar je van het ene naar het andere eiland, terwijl je onderweg geniet van een indrukwekkend decor. Zo zie je betoverende baaitjes, talloze olijf- en pijnbomen en pittoreske dorpjes aan je voorbij trekken. Op beide eilanden word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een eenvoudige maar verzorgde studio op basis van logies. Op beide eilanden word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een eenvoudige maar verzorgde studio op basis van logies. De kwaliteit van de overnachtingen bedraagt gemiddeld 2,5. Je vliegt aan op het schilderachtige eiland Skiathos. Vervolgens verblijf je 3 nachten op Skopelos en 4 nachten op Skiathos. Je bezoekt Skiathos als laatste eiland, omdat het vliegtuig hier vandaan vertrekt. Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer, word je reisschema bep...

  Lees verder

  • 2 Griekse parels in 1 vakantie
  • Geweldig decor van olijf- en pijbomen
  • Per boot van eiland naar eiland
  • Betoverende baaitjes
  • Met vroegboekkorting

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  4 August 2022
  "We hebben genoten van deze vakantie van begin tot eind. Hele mooie accomodaties en twee prachtige eilanden. De service van onze digitale reisleidster Cindy was top!"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  38%
  Stel ouder dan 30 jaar
  37,5%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  2,2%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  12%
  Groepen vrienden
  3,8%
  Overige groepen
  6,5%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39454


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)