vrijdag 4 oktober, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  8 dgn Santorini-Naxos (2* hotels)

  Tijdens deze 8-daagse combinatiereis bezoek je twee eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Naxos en Paros. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoek je de eilanden Naxos en Santorini. Je vaart van eiland naar eiland en op elk eiland word je opgevangen en per transfer naar uw accommodatie gebracht.

  Je vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden verblijf je circa 3-5 nachten. Je bezoekt Santorini als laatste eiland zodat je op het eiland bent waar je met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijf je in 2 sterren hotels. Bij aankomst krijg je pas te horen in welke hotels je gaat verblijven. Deze zijn, over het algemeen, eenvoudig maar netjes ingericht.

  Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer wordt het reisschema bepaalt wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

  Lees verder

  • 2 eilanden in 1 reis
  • Reis vol verrassingen
  • Ontdek authentiek Griekenland

  Faciliteiten

  • Klasse: eenvoudig
  • Bedlinnen inclusief
  • Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week
  • Schoonmaak kamer 6 keer per week

  Meer faciliteiten

  Verzorging

  Logies ontbijt

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Ineke - 28 juni 2016
  "Heerlijke vakantie gehad, prachtige locaties en Conny verzorgde de reisleiding uitstekend van begin tot einde! Om wat aandachtspunten te noemen. Ontbijt in Hotel Agia Anna - Naxos was heel erg simpel, maar genoeg leuke restaurants in de buurt om dit aan te vullen (maar niet iets wat je van logies en ontbijt verwacht), beide hotels waren verder prima. Misschien een keer een nieuw matras (vrij harde veren) of een keer nieuwe handdoeken hier en daar, maar niets wat de pret kan drukken ;)!"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  9,5%
  Stel t/m 30 jaar
  32,4%
  Stel ouder dan 30 jaar
  45,9%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  2,7%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  5,4%
  Groepen vrienden
  2,7%
  Overige groepen
  1,4%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37355


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)