Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Naxos Magic Village

  Wanneer we aankomen bij Naxos Magic Village worden we even helemaal stil. Wow, wat een prachtig uitzicht heb je vanaf hier! Ook bij het zien van onze kamer en het balkon worden we erg vrolijk. Vanaf hier kunnen we genieten van het mooie uitzicht over de zee en Naxos-Stad. En niet alleen het uitzicht is mooi. Naxos Magic Village zelf is in traditionele stijl gebouwd en de kamers zijn smaakvol ingericht. En alsof dat nog niet genoeg is… wat een rust hebben we hier! Dit belooft een heerlijke vakantie op Naxos te worden.

  Aan het eind van de middag gaan we naar Naxos-Stad. Wat een mooi stadje is dit toch! Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel is het gezellig. Je vindt hier veel smalle en steile winkelstraatjes. Het doet ons een beetje denken aan een medina zoals je die in het Midden Oosten ook vindt. Aan de boulevard zijn er nog meer winkeltjes en veel gezellige terrasjes. En dat is lang nog niet alles. Het strand van Naxos is geweldig en door de stevige wind een paradijsje voor surfers!

  Goed om te weten!
  Wanneer je naar Naxos op vakantie gaat, vlieg je op Santorini. Vanuit hier vertrek je per veerboot naar Naxos.

  Lees verder

  • Smaakvol ingerichte kamers
  • Geweldig uitzicht
  • Traditionele architectuur

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  krijn pieters - 9 september 2022
  "bij naxos magic village was alles goed geregeld, van ontbijt tot zwembad alles prima, je moet hier echter goed ter been zijn voor het vele trap lopen. bij hotel iris ons overnachtingshotel namen ze de moeite niet eens als je een vroege vlucht terug hebt om het ontbijt een half uurtje voor 6 personen te vervroegen daardoor geen ontbijt gehad. onze hostess heeft ontbijtpakketjes gemaakt met toast die maand over de datum was en pasta en jam dit terwijl ik diabetes patient ben heb daar dus niets aan..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  26,7%
  Stel ouder dan 30 jaar
  60%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  0%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  0%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  13,3%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=101604


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)