Atlantis Beach Residence - inclusief huurauto

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor Atlantis Beach Residence - inclusief huurauto ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   oktober 2021
   Gezelschap:
   Stel
   8,4
   Kamer
   9,0
   Kindvriendelijkheid
   4,0
   Ligging
   8,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Personeel
   10,0
   Prijs/kwaliteit
   9,0
   Schoonmaak
   9,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   Heerlijke romantische plek. Voor kids niet geschikt. Wel een auto nodig.
  2. Door:
   anoniem
   Periode:
   juli 2021
   Gezelschap:
   Gezin met oudere kinderen
   7,7
   Kamer
   7,0
   Ligging
   9,0
   Overige faciliteiten
   7,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Schoonmaak
   8,0
   Vakantie algemeen
   7,0
   Wij hadden een appartement geboekt voor 5 personen waarbij de 5e op een bedbank moest slapen. Deze bank was erg klein waardoor de betreffende persoon met zijn benen buiten de bank moest slapen. De woonkamer heeft geen airco dus naast de te kleine bank was het daar ook veel te warm. Na 3 nachten hebben we naar een extra bed gevraagd, gelukkig was deze beschikbaar maar de slaapkamer is feitelijk te klein voor een extra bed dus iedereen moest over elkaar kruipen om in/uit het bed te gaan. De keuken is prima maar er is weinig materiaal om iets te kunnen maken. Wij hebben zelf een broodmes, klein snijmesje en plank gekocht. Ondanks dat we vrij dichtbij het kantoortje zaten was de wifi heel slecht. Ze hebben deze gereset maar dat hielp niet, wij waren niet de enige die daar over klaagde. De medewerkers zijn heel vriendelijk en de ligging is super maar prijs kwaliteit verhouding is niet geheel in balans


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)