Hotel Irini Beach - all inclusive

    terug
    dinsdag 26 mei, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 43 beoordelingen voor Hotel Irini Beach - all inclusive ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,7
    Kamer
    7,4
    Maaltijden
    7,6
    Vakantie algemeen
    7,7
    Overige faciliteiten
    7,1
    Prijs/kwaliteit
    7,9
    Ligging
    7,5
    Personeel
    8,3
    Zwembad
    8,4
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      we zijn heel vriendelijk onthaald en alhoewel het `s avonds na diner time was hebben we toch nog eten gekregen het buffet was elke dag prima in orde met voldoende keuze, vooral veel verse groenten (warm en koud), altijd keuze tussen heel gezonde en iets minder gezonde gerechten de kamer was oke, niet heel groot voor 3 personen maar er was goed werkende airco en de kamer werd elke dag schoon gemaakt en voorzien van propere handdoeken het personeel was vriendelijk en correct, het zwembad proper en voldoende zetels de omgeving is kalm, ideaal voor een rustvakantie aan zee met kinderen of met z`n tweeën voor uitstapjes neem je best je tijd en een degelijke wagen want de weginfrastructuur is niet overal even goed wandelen kan je ook in de buurt als het niet te warm is (er is een mooi wandelpad even verderop van aan een verlaten hotel naar het dorpje Stavros, tussen de olijfbomen)
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      4,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kleinschalig hotel, perfect voor een rustige vakantie. Kamers zijn schoon en netjes ingericht, personeel is zeer vriendelijk en eten is lekker.
    5. Door:
      Danielle
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een kleinschalig familiehotel en daardoor kent het personeel alle gasten. Echt niets is ze teveel, het is echt een aanrader, alleen al vanwege het aardige personeel. Relaxte sfeer rondom het hotel, inderdaad alleen maar Polen, maar geen last van gehad. Zwembad is schoon, maar de vlonders erom heen zijn idd aan vervanging toe. Strand is schoon en prima. Kamers niet modern, wel schoon en toen ik aangaf dat het bed aan de harde kant was, kreeg ik die avond nog een matrasje. Het eten is veelal doorgekookt, maar erg smakelijk en voor ieders wil wel wat. Verwachte geen haute cuisine voor dit geld. Maar er is niemand ziek geworden en het was elke dag vers en met liefde bereid! Het hotel ligt wel wat afgelegen, dus een auto huren is een must. Er is genoeg te zien op het eiland en door de prachtige ongerepte natuur is de autoreis op zich al een feestje. Dus als je van rust houdt, dan ben je hier aan het juiste adres!
    6. Door:
      Ari & Wilna
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      Het hotel is rustig gelegen aan een strandweg. Op afstand van het dorpje/gehucht Vatera. De all inclusive formule was prima, echt op zijn Grieks met allemaal Griekse gerechten en wil je iets anders dan kan je daarom vragen. Superpersoneel die alles voor je doen. Het hotel was niet luxueus maar de service(personeel), ligging en all inclusive buffet vonden wij de echte pluspunten van dit hotel. Komt je voor de rust en dan zit je hier goed met een heerlijk zandstrand voor de deur.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      prijs/kwaliteit uitstekend, maar wel een auto nodig omdat het erg afgelegen ligt en er bijna niets in de buurt is. zeer vriendelijke mensen, goede keuken en bediening en gemoedelijke sfeer. Als je van rust houdt is het zeker een aanrader en Lesbos is een mooi eiland. Wel veel Polen maar geen last van gehad.
    8. Door:
      Bart
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima hotel voor rustige vakantie qua locatie buiten dorp. Wel veel harde muziek op terras bij zwembad. Eten is prima en gevarieerd (om 7, 13, 19 uur geserveerd). Bij bar is frisdrank (cola, 7up, Fanta), tapbier en wijn inbegrepen. Ice-coffee en mixdrankjes tegen bijbetaling. Gratis fietsen ter beschikking bij entree van hotel. Let wel op dat deze vaak defecten hebben aan ketting of banden.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      wij wilden graag een rustige vakantie. Dat hebben wij gekregen. Het is een hotel waarbij de eigenaar achter de receptie zit. Iedere avond zit de eigenaar met zijn familie en vrienden op het terras te eten. Alles is heel relaxt. Wat wel jammer is dat ongeveer 95% van de gasten uit Polen komt. Dat bevordert niet echt de gesprekken op het terras. Wel tussen hen onderling natuurlijk maar niet richting anderstaligen. Zij staan niet open voor contact. Wij hebben geen overlast van hen ervaren. In de brochure staat dat huisdieren niet toegestaan zijn. Echter, er was een Grieks echtpaar met twee honden die daar wel in een kamer verbleven. De honden werden voor de deur uitgelaten en het werd niet opgeruimd. Dit betreft een terrein die tussen hotel en strand ligt. De gasten lopen hier doorheen om naar het strand te gaan. Dat is jammer. Personeel is vriendelijk vooral de dames achter de bar en de bediening op terras en het personeel in de keuken. Eigenlijk iedereen dus. Maar dat komt wellicht omdat wij zelf ook openstaan voor een praatje. Eten was heerlijk en gevarieerd. Voor ons werd iedere middag een salade gemaakt met de ingrediënten die wij lekker vinden. In de brochure staat fietsverhuur maar deze konden gewoon gratis gepakt worden. Ook werd er iedere dag de handdoeken gewisseld.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Anders
      3,6
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Met enkele uitzonderingen is het personeel ongeïnteresseerd tot onbeschoft (voorbeeld: bij aankomst zat de eigenaar achter de receptie; hij sprak geen woord, overhandigde de sleutel en op mijn vraag waar de kamer was, wees hij, zonder zelfs maar op te kijken, de hoek om en naar boven). Zeer weinig keus en geen enkele variatie bij het ontbijt. Lunch en diner altijd lauw (maar dat ben ik gewend bij all inclusive buffetten), weinig variatie door de week heen, en weinig typisch Griekse gerechten (eenmaal dolmadakia en géén calamares)! Heel weinig overeenkomst met de site van het hotel, die duidelijk uit betere tijden stamt. Schoonmaak van de kamer slecht; weliswaar dagelijks schone handdoeken, maar het toilet werd pas na 4 dagen gereinigd, en het beddengoed werd alleen dagelijks slordig dichtgeslagen (eenmaal verschoond). Van de genoemde gratis fietsen waren er slechts twee voor volwassenen en die hadden in 90% van de tijd lekke banden of waren reeds bezet; ik kon pas op de laatste middag even met de fiets weg. De gasten waren voor 90% Pools (niets op aan te merken)
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      sinds all-in formule is het geen rustig familie-hotel meer,spijtig ! hotel zat vol dronken polen die ook op de kamer bleven verder feesten tot `s nachts en andere klanten uit hun sliep hielden. management deed met onze klachten niks ! héél verouderde badkamer. echt vers eten vind je hier niet. op website wordt gesproken over mama die kookt en papa die vist maar die mensen zijn al lang overleden. als je `s morgens voor 8u geen handdoek legt aan zwembad of strand heb je geen plekje !
    12. Door:
      Peter
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      4,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zwembad
      8,0
      Dit hotel is een oud familie hotel wat in de laatste jaren de all-in formule is gaan gebruiken. Het is een klein hotel, waardoor iedereen die er is all-in is (geen bandjes). Wij waren eind-september, de laatste dagen van het seizoen. Buiten dit hotel is verder niks te doen. De zuid-boulevard is al rustig t.o.v. het noorden (Petra) en rond deze tijd (laatste weken van het seizoen) zijn ze alles al aan het opruimen. De meeste beachbars waren dan ook dicht. De all-in formule is eten (erg goed, veel afwisseling) met drankjes (bier, rode-wijn, witte-wijn, fris en lokaal gedestilleerd. Dat laatste is dus ouzo. Geen rum/vodka oid. Het nadeel van dit hotel zijn de verouderde kamers, met name de bedden. Deze zijn spijkerhard, we hebben hierdoor slecht geslapen. Ook de douchekop kwam niet uit dit millennia. Het strand is alleen zwembaar als je zwemschoenen meeneemt, de kiezels zijn erg groot. Het zwembad is prima. Prijs kwaliteit is prima, echter ga hier alleen heen als je NIKS anders wilt doen dan luieren aan het zwembad. Een auto huren is aan te raden, kan je makkelijk via sunweb doen op locatie. Voor meer leven kun je beter in Petra/Molyvinos zijn.
    13. Door:
      Nancy
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ideaal als je een rustige vakantie wilt. Prachtig eiland, fijn zwembad, direct aan het strand, heerlijk eten en geweldig personeel. Douchen in de (kleine) badkuip is een beetje jammer, maar eigenlijk niets te klagen. Er staan fietsen voor als je even weg wilt en een auto huren (een aanrader!) is makkelijk te regelen middels een app naar de reisleider. Wij zouden zo teruggaan.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      heel vriendelijk personeel prijs/kwaliteit is prima geweldig lekker en gevarieerd echt grieks eten groot pluspunt is geen extra betaling voor ligbedden op strand en geen betaling voor airconditioning
    15. Door:
      Lion en Eefje
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel Irini Beach is echt een aanrader als je van zon, strand en rust houdt. Het ligt direct aan een kiezelstrand. Wel wat afgelegen, maar op de fiets (gratis bij het hotel) ben je snel in het dorpje Vatera. Qua excursies is er weinig te beleven, maar we hebben 3 dagen een auto gehuurd die gewoon bij het hotel afgeleverd werd, prima service! Het personeel van Irini Beach doet er werkelijk alles aan om aan al je wensen te voldoen, niets is teveel. Het eten vonden wij erg lekker en ook zeer gevarieerd. Op het strand waren er voldoende gratis strandbedden en parasols. Op de dag van vertrek mochten we `gewoon` gratis van onze kamer gebruik maken tot ons vertrek om 17.15 uur, echt super! Hotel Irini Beach is zeker voor herhaling vatbaar!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)