Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Aparthotel Adriatica

  9,2

  De regio waar Aparthotel Adriatica gelegen is, heet Magemenou en betekent magisch. Het adembenemende uitzicht over de blauwe zee en bergen laten je begrijpen waarom het deze naam heeft. De appartementen liggen verspreid over drie aparte gebouwen en zijn rondom het heerlijke zwembad gebouwd. Op het terras staan er zonnebedjes met parasols en in de poolbar kun je gedurende de dag heerlijk een drankje en zelfs een milkshake bestellen. Je loopt zo naar het strand en in de directe omgeving zijn er voldoende goede restaurants. Relax en geniet van een fijne vakantie! 

  Lees verder

  • Uitstekende persoonlijke service
  • Wat een uitzicht!
  • Heerlijk zwembad
  • Onbijten op het terras

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  9,2

  Klantwaardering

  gebaseerd op 10 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  1 August 2020
  "Heel erg verrast door dit mooie hotel, lieve mensen, prachtig zwembad en ruime kamers. Het ontbijtbuffet in de ochtend was uitgebreid (zowel zoet/hartig ontbijt). Er werd heel goed schoongemaakt (bijv. de stoelen bij het zwembad) en ook de kamers werden dagelijks uitgebreid schoongemaakt met nieuwe handdoeken. Dit was tijdens de corona periode heel fijn. Wij hebben een scooter gehuurd, zodat we makkelijk het eiland konden verkennen. Ik kan niet anders dan dit hotel aan iedereen aanbevelen!"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  5,3%
  Stel t/m 30 jaar
  31,6%
  Stel ouder dan 30 jaar
  56,1%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  1,8%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  1,8%
  Groepen vrienden
  1,8%
  Overige groepen
  1,8%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6145031


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)