dinsdag 22 september, 8 dagen, 3 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 40 beoordelingen voor Agnadi Suites ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,8
    Kamer
    8,7
    Vakantie algemeen
    8,9
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,6
    Personeel
    9,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    2. Door:
      Marion en Gert
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima accomodatie met aardige en behulpzame mensen. Twee kanttekeningen: de WiFi is volstrekt ondermaats zowel het bereik als de bschikbaarheid. Er zijn wel brandblussers en dekens in of bij het appartement maar geen brandtrap!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heel fijn gehad, rustig en goed verzorgd hotel. Kamer was schoon en een groot terras. Klein prive kiezelstrandje met een paar stoelen. Ik kan het iedereen aanraden, vooral voor stelletjes en mensen alleen. Auto of scooter huren is wel aanteraden. Scooter kan al voor 20 euro per dag.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      genot om hier te verblijven wanneer je van rust houd, auto wel noodzakelijk ivm afstand naar restaurants en winkels in het voorseizoen. aimabele eigenaar en personeel. wordt zeer goed schoon gehouden
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Leuke appartementen (10 stuks) ca 20 minuten lopen vanaf Nikiana. De gastheer Thassos is fantastisch en je ziet dat hij geniet van wat hij doet. Het strandje voor de deur is zalig, elke ochtend een duik, heerlijk. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Elk appartement is anders ingedeeld, wij hadden de zonnebloem kamer met uitzicht op zee, was niet erg groot, maar met alle benodigdheden voorzien. Nikiana is een klein vissersdorpje met ca 5 restaurantjes. Wij waren einde van het seizoen, dus het was overal heel rustig, soms fijn, soms klein beetje ongezellig en een aantal restaurantjes en strandtentjes gingen al dicht. Wij hebben 11 (van de 15) dagen een auto gehuurd en het hele eiland verkend, het eiland is prachtig met fantastische stranden en kleine baaitjes en mooie natuur, genoeg te zien en alles goed te bereiken (qua afstand). Het bakkertje aan de overkant waarover gesproken werd in andere reviews is dicht, dus wil je boodschappen doen, dan moet je naar Nikiana lopen (of rijden als je een auto hebt).
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Geweldig lief plekje,vanuit de tuin zo de zee in.Grote kamer met groot balkon,bakker en koffie om de hoek super goed.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wat een uitzicht, rust, gastvrijheid. Het ligt wel een eindje van het dorpje Nikiana, maar hoe vaker je daar naartoe liep, hoe korter het leek. Er zijn daar diverse taverna`s en het is na een avondmaaltijd onder de sterrenhemel een fijne wandeling terug. Onze gastheer Tassos was erg vriendelijk, maar bescheiden. We mochten gebruik maken van het Ouzo-tapje en wijn op de bar. De bakker was wel dichtbij, dus dat was altijd een heerlijk begin van de morgen. We vonden het een top-locatie.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima, goede service, gastvrij, goed vertoeven.
    10. Door:
      Jesús de la Torre y Rivas
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het was in alle opzichten een fantastische accommodatie op een zeer bijzondere en mooie plek met een ontzettend aardige gastheer.
    11. Door:
      Bart
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een fantastisch gelegen appartementencomplex. Een erg mooie rustgevende tuin waar je heerlijk aan het water kan liggen. De eigenaar van Agnadi Suites is elke dag aanwezig en kan je alles vragen. Een hele vriendelijke man die het goed voor heeft met zijn gasten. Vanuit Agandi Suites kan je heel gemakkelijk het eiland Lefkas verkennen per auto. We hebben de acht dagen dat wij er waren ontzettend genoten!
    12. Door:
      Bart en Daniël
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Top vakantie gehad hier. Prima voorzieningen, erg gastvrije eigenaar. Mooi uitzicht op zee (wij hadden senior suite met zeezicht). Kamers worden goed schoon gehouden. Het dorpje Nikiana is te belopen in ongeveer 20 minuten, maar een autootje is ook wel aan te raden, dan hoef je niet langs het drukke verkeer te lopen. Er wordt hard gereden op het eiland. We zijn nu twee keer op lefkas geweest. Het is een heerlijk eiland met veel groen en de mooiste stranden. De Grieken zijn erg gastvrij, vriendelijk en spreken vaak goed Engels. Aanrader!
    13. Door:
      Jane
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie compleet ingericht appartement, wij hadden de senior suite die gelijk aan de tuin ligt met uitzicht op zee. Elke dag schoonmaak. je kan gebruik maken van extra handoeken voor in de tuin. Vriendelijke eigenaar. Bakker aan de overkant van de straat, dus elke dag vers brood. Restaurants liggen wat verder, lopend is te doen langs een drukke weg maar `s avonds wel behoorlijk donker. Een auto is aan te raden, zeker om wat te zien van het mooie eiland.
    14. Door:
      Ger-Jan en Mignon Bak - van Hees
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het verblijf in Agnadi Suites was werkelijk geweldig! Het ontvangst en behulpzaamheid door Thasos, de eigenaar was super en zeer vriendelijk gedurende de hele week dat wij daar verbleven. De kamer zag er perfect en zeer fraai decoratief ingericht uit, passend bij het land en de omgeving. Niets te veel of te overdadig. Wij hadden het (grote) voordeel dat we aan de zeezijde zaten in een seniorsuite (iets groter dan de juniorsuite) en een prachtig uitzicht hadden op de tuin en de zee, waar je direct in kunt stappen. Het bijzondere aan het verblijf bij Agnadi Suite is wel, dat er aan alles (kleine dingetjes) gedacht was, zoals voor het eerste gebruik thee en (oplos-) koffie, suiker, ijsblokjes, doucheschuim. Maar ook kon je gebruik maken van de handdoeken en ligstoelen voor bij de zee, zwemschoentjes, duikbrilletjes en luchtbedjes etc. Het geeft je een gevoel van een warm welkom door de eigenaar Thasos. Verder werd alles heel schoon gehouden en kreeg je kamer iedere dag weer een opknapbeurt. Op 150 meter bij de hoofdweg is een bakkertje waar je ook het nodige kunt kopen. Maar wanneer je een auto huurt, wat toch wel handig is, dan kun je ook verderop in het dorp (een supermarktje) of in het 12 km verderop gelegen Lefkasstad, bij een schitterende Lidl je boodschappen doen. Agnadi Suites is echt een aanrader!
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Ontvangst is hartelijk, kamers zijn goed voor elkaar! Ligging is prachtig, aan zee en in het rustige Nikiana. Met een auto zit je savonds zo in het gezellige Nidri. Ideaal! Ook douchemogelijkheden in het geval van een latere terugvlucht! Superfijn geregeld!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)