Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 10 beoordelingen voor Agnadi Suites ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,6
    Kamer
    8,6
    Vakantie algemeen
    8,9
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    2. Door:
      Marion en Gert
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima accomodatie met aardige en behulpzame mensen. Twee kanttekeningen: de WiFi is volstrekt ondermaats zowel het bereik als de bschikbaarheid. Er zijn wel brandblussers en dekens in of bij het appartement maar geen brandtrap!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heel fijn gehad, rustig en goed verzorgd hotel. Kamer was schoon en een groot terras. Klein prive kiezelstrandje met een paar stoelen. Ik kan het iedereen aanraden, vooral voor stelletjes en mensen alleen. Auto of scooter huren is wel aanteraden. Scooter kan al voor 20 euro per dag.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      genot om hier te verblijven wanneer je van rust houd, auto wel noodzakelijk ivm afstand naar restaurants en winkels in het voorseizoen. aimabele eigenaar en personeel. wordt zeer goed schoon gehouden
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Leuke appartementen (10 stuks) ca 20 minuten lopen vanaf Nikiana. De gastheer Thassos is fantastisch en je ziet dat hij geniet van wat hij doet. Het strandje voor de deur is zalig, elke ochtend een duik, heerlijk. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Elk appartement is anders ingedeeld, wij hadden de zonnebloem kamer met uitzicht op zee, was niet erg groot, maar met alle benodigdheden voorzien. Nikiana is een klein vissersdorpje met ca 5 restaurantjes. Wij waren einde van het seizoen, dus het was overal heel rustig, soms fijn, soms klein beetje ongezellig en een aantal restaurantjes en strandtentjes gingen al dicht. Wij hebben 11 (van de 15) dagen een auto gehuurd en het hele eiland verkend, het eiland is prachtig met fantastische stranden en kleine baaitjes en mooie natuur, genoeg te zien en alles goed te bereiken (qua afstand). Het bakkertje aan de overkant waarover gesproken werd in andere reviews is dicht, dus wil je boodschappen doen, dan moet je naar Nikiana lopen (of rijden als je een auto hebt).
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Geweldig lief plekje,vanuit de tuin zo de zee in.Grote kamer met groot balkon,bakker en koffie om de hoek super goed.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wat een uitzicht, rust, gastvrijheid. Het ligt wel een eindje van het dorpje Nikiana, maar hoe vaker je daar naartoe liep, hoe korter het leek. Er zijn daar diverse taverna`s en het is na een avondmaaltijd onder de sterrenhemel een fijne wandeling terug. Onze gastheer Tassos was erg vriendelijk, maar bescheiden. We mochten gebruik maken van het Ouzo-tapje en wijn op de bar. De bakker was wel dichtbij, dus dat was altijd een heerlijk begin van de morgen. We vonden het een top-locatie.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima, goede service, gastvrij, goed vertoeven.
    10. Door:
      Jesús de la Torre y Rivas
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het was in alle opzichten een fantastische accommodatie op een zeer bijzondere en mooie plek met een ontzettend aardige gastheer.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)