Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Minos Mare Beach

  8,8

  Zoals de naam al aangeeft ligt Hotel Minos Mare Beach direct aan het strand. Ook het gezellige centrum van Platanias ligt dichtbij. Hier kun je heerlijk eten in een van de vele restaurantjes. Het centrum van Rethymnon ligt op ongeveer 5 kilometer afstand. Je kunt deze plaats gemakkelijk bereiken met de bus of auto, maar ook via een strandwandeling kom je uit in Rethymnon. Het hotel beschikt over een lekker restaurant en een mooi zwembad. De kinderen zullen zich zeker vermaken met het enthousiaste animatieteam. Minos Mare Beach is zeker een aanrader!

  Lees verder

  • Enthousiast animatieteam
  • Direct aan het strand
  • Dicht bij centrum van Platanias

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  8,8

  Klantwaardering

  gebaseerd op 97 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  11 October 2019
  "Fijn hotel met vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staan. Mooie gerenoveerde kamers, het uitzicht was op onze kamer wat minder (braakliggend terrein). Het eten is prima, iets meer varieteit zou fijn zijn en af en toe een thema avond is ook niet verkeerd. De ligging is perfect op 5 km afstand van Rethymno centrum. De transfertijd is vanaf Chania ons inziens aan de lange lange kant."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  5,2%
  Stel t/m 30 jaar
  15,8%
  Stel ouder dan 30 jaar
  51,9%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  7,2%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  8,2%
  Groepen vrienden
  6,2%
  Overige groepen
  5,5%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=95422


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)