Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Minos Mare Beach

  8,8

  Zoals de naam al aangeeft ligt Hotel Minos Mare Beach direct aan het strand. Ook het gezellige centrum van Platanias ligt dichtbij. Hier kun je heerlijk eten in een van de vele restaurantjes. Het centrum van Rethymnon ligt op ongeveer 5 kilometer afstand. Je kunt deze plaats gemakkelijk bereiken met de bus of auto, maar ook via een strandwandeling kom je uit in Rethymnon. Het hotel beschikt over een lekker restaurant en een mooi zwembad. De kinderen zullen zich zeker vermaken met het enthousiaste animatieteam. Minos Mare Beach is zeker een aanrader!

  Lees verder

  • Enthousiast animatieteam
  • Direct aan het strand
  • Dicht bij centrum van Platanias

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  8,8

  Klantwaardering

  gebaseerd op 120 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  5 September 2020
  "Wij hebben last minute er toch even voor gekozen om nog even lekker weg te gaan een weekje. Nergens aan tekort gekomen bij dit hotel. Ondanks de COVID maatregelen was er bijna alle avonden wel iets te doen en heeft het hotel alles goed en hygiënisch geregeld. Wij vonden het echt een heerlijke week en zijn aan niets tekort gekomen. Liepen zo van het zwembad naar het strand of andersom. Er was ook altijd wel iets lekkers te eten. De kamers waren ook top. Schoon en alles alles wat je nodig hebt was..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  5,2%
  Stel t/m 30 jaar
  15,8%
  Stel ouder dan 30 jaar
  51,9%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  7,2%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  8,2%
  Groepen vrienden
  6,2%
  Overige groepen
  5,5%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=95422


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)