Xperience Hotel Stella Palace

    terug
    woensdag 14 oktober, 8 dagen, 4 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 83 beoordelingen voor Xperience Hotel Stella Palace ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,6
    Kamer
    8,3
    Maaltijden
    8,7
    Vakantie algemeen
    8,9
    Overige faciliteiten
    8,7
    Prijs/kwaliteit
    8,6
    Ligging
    7,9
    Personeel
    8,9
    1. Door:
      Wilbert
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Stella Palace is een erg mooi hotel met een zeer goede verzorging. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Je wordt als gast erg goed verwend en in de watten gelegd. De faciliteiten zijn uitstekend en er is een gevarieerd programma de hele dag. Het eten is uitgebreid en elke dag weer een ander thema met lekkere gerechten. Wij vinden steel Palace een echte aanrader.
    2. Door:
      Marion van den Broek
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Hotel Stella Palace is een super mooi hotel. Goed eten en super vriendelijke mensen. Ik zou zeker ook gebruik maken van de 3 a la carte restaurants. Van het strand moet je je niet te veel voorstellen. Het hotel ligt niet gunstig als je gebruik zou willen maken van het openbaar vervoer. Het plaatsje Analipsis is heel klein en er is weinig tot niets te beleven. Maar het hotel en de vriendelijke mensen maakt dit alles zeker goed.
    3. Door:
      Naomi
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat een prachtig resort. Mooi ingericht, lekker eten, vriendelijk personeel. Hebben hier echt een top tijd gehad.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      8 dagen genoten! Het heeft aan al onze verwachtingen voldaan! Het animatie team vond mijn zoon top! Elke dag tot diep in de avond behalve vrijdag was er wel wat te doen binnen het resort! Alle medewerkers waren super aardig. De kamer was op de koelkast na netjes. Het deurtje van de inbouwkast komt tegen de koelkast aan. Een beetje geweld moest je gebruiken om hem te sluiten. Voor personen langer dan 1.80 m is de bedbank wat aan de krappe kant. (hotelkamer type A algemeen tot 3 personen)
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima hotel goed eten en drinken,redelijk privé strand met voldoende bedjes ook bij de zwembaden,voldoende animatie voor de kids en volwassenen.Nieuw waterpark zeker een aanwinst,enige min puntjes hotel ligt in de aanvliegroute van t vliegveld en vanaf 23.00 uur stopt de all inclusieve
    6. Door:
      Marieke
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel met ruime kamers, prachtige grote zwembaden, lekker eten. Maar voor echt volle 5 sterren kwalificatie verwacht ik: - 3 stoelen op het balkon bij een 3 persoons kamer - een tafel buiten die niet wiebelt en daar 2 cm papier onder moet om de tafel stabiel te krijgen. -Bar in het water? Zorg dan ook dat je daar kan bestellen en je niet eerst eruit moet om aan te geven dat je een drankje in het water wil bestellen. - dat de airco het elke nacht doet en niet 2 nachten niet in het gehele blok. -dat je elke dag schone zwembadhanddoeken kan halen en niet om de dag. En om geen kniesoor te zijn, het is een prachtig hotel met mooie faciliteiten! Aanrader!
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Schitterend all-in hotel, waarbij de kamers overwegend zijn gesitueerd rondom de mooie grote zwembaden. Door de lage bebouwing (2 bouwlagen) doet het knus aan. Goede animatie met professionele shows in het eigen amfitheater. Uitstekende gevarieerde ontbijt-, lunch- en dinerbuffets in het hoofdrestaurant en daarnaast drie a la carte restaurants waar je ook eenmalig kunt dineren per verblijf. In april 2019 is het waterpark geopend met leuke glijbanen. Het strand dat bij het hotel behoort viel een beetje tegen. Wel een zandstrand met gratis zonnebedden en parasols. Geen bar bij het strand. Naast het 5-sterren Stella Palace is er ook het 4-sterren Stella Village en 5-sterren Stella Island (adult only).
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,1
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben genoten van ons verblijf in Stella Palace. Zeer vriendelijk personeel en staan altijd klaar om je te helpen. Ook wordt alles heel proper onderhouden. Het enige minpuntje vonden wij dat de familiekamer wat klein uitviel en er iets meer bergruimte voor de kledij mocht zijn . De eerste dagen (4/7) van onze vakantie was het rustig in de eetzaal, enkele dagen later was het wel al duidelijk dat het hotel volgeboekt was. Wat ook een pluspunt is dat je s`morgens na 9u altijd nog wel ligbedjes vindt aan het zwembad. Al bij al een leuke vakantie gehad.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Entree/receptiegebouw met allure. Prima service in alle opzichten. Heel attente en vriendelijke medewerkers. We hadden echt het gevoel dat we in de thema-restaurants vreselijk in de watten werden gelegd. Ook in het buffetrestaurant gevarieerd en vers eten. Gratis handdoeken zwembad/strand. Kamers standaard ingericht maar super-schoon.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij waren met ons grote gezin op vakantie (6kids : oudste 6, jongste tweeling 1) Wij hebben het WAANZINNIG gehad! Wat denken ze goed aan de kinderen in deze leeftijd categorie en hun plezier! Zalige cocktails ( non-alcohol ook) , heerlijk eten en dat zonnetje op je gezicht iedere ochtend. Nieuwe gedeelte kamer was prachtig, schoon en fijn vertoeven, WiFi was vrijwel meestal in orde, niet erg gehorig. Wij komen ooit terug!!!!!!
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch hotel die haar 5 sterren dik verdient. Animatie was werkelijk fantastisch met om de dag professionele artiesten. Jammer dat de WiFi slecht is. Ik vind als je WiFi gratis aanbied het ook goed moet werken. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. Stel je niet te veel voor van het oude centrum. Na een flinke wandeling kom je in een straat met 5 winkels 😜. Omdat het rond het hotel zo goed was miste ik dit eigenlijk niet.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Echt een geweldig hotel waar het je aan niks ontbreekt. Het hotel is opgezet als een parkachtige omgeving, erg mooi en alles ademt sfeer en luxe. Maaltijden zijn erg lekker en ook voor vegetariërs veel keuze. Als ik 1 minpuntje moet noemen: wij verbleven er met ons gezin met 2 kleine kinderen (2,5 jaar en 7 maand), het was niet erg praktisch om op de 1e verdieping te zitten zonder een lift. Hierdoor moesten we steeds de buggy met zijn 2-en de trap af dragen. Maar verder dus echt top!
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamer met private pool geboekt. Kregen eerst een hele oude kamer met erge schimmel in de badkamer en stof overal..kamers inderdaad erg gedateerd. Na klagen gelukkig een nieuwere kamer gekregen, hier zijn er een paar van. Op een kleine lekkage in de WC na, was de kamer ruimer, schoner en tip top in orde. Eten was lekker en goed, vooral de mogelijkheid om bij de drie a la carte restaurants gratis te eten was fijn. Personeel vriendelijk en service gericht. In de ochtend koffie of thee service en de minibar werd elke dag gratis bijgevuld. Avondshows waren wel leuk, maar ik was blij niet daar in de buurt te zitten met mijn kamer. Niks in de buurt op een souvenirswinkeltje na, dus als je iets wil zien moet je wel een auto huren. Al met al een prima vakantie. Advies: vraag een nieuwere kamer.. die zitten voorin, vlakbij het waterpark en die zijn veel ruimer en schoner!!
    14. Door:
      Michelle
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij vonden alles echt super! De mensen die er werken zijn aardig en behulpzaam, het animatieteam is super lief en betrekken je bij alle spellen waar je ook ligt bij het zwembad en zijn altijd in voor een praatje. Het eten was elke avond heel erg lekker en alles in het hotel was super schoon. Elke avond was er een show in het amfitheater en daarna een feest, dus we hoefden er niet eens uit. Korthom, we hebben een geweldige vakantie gehad!
    15. Door:
      stam
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      in 1 woord super.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)