Xperience Hotel Stella Palace

    terug
    vr 23 apr 2021 -  8 dagen -  met 4 personen -  All inclusive
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 47 beoordelingen voor Xperience Hotel Stella Palace ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    Kamer
    8,4
    Maaltijden
    8,8
    Vakantie algemeen
    8,8
    Overige faciliteiten
    8,8
    Prijs/kwaliteit
    8,6
    Ligging
    7,9
    Schoonmaak
    8,6
    Personeel
    9,1
    Zwembad
    9,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Werkelijk een fantastische vakantie gehad. Super vriendelijk en professioneel personeel. De COVID-veiligheid was goed geregeld. We voelden ons erg veilig. Heerlijke maaltijden, meerdere eetgelegenheden en bars. De 3 restaurants waar we a la carte konden eten deden ons overkomen alsof we echt uit eten waren. Een absolute aanrader. Dat er in de nabije omgeving niet heel veel te doen was is voor ons geen probleem geweest. Met 2 dagen een auto te hebben gehuurd hebben we een goede indruk gekregen van Kreta.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      9,0
      Prima hotel, vriendelijk personeel, schoon, buffetten zijn goed verzorgd, leuk waterpark naast een aantal andere zwembaden en de ligging is ook prima. Enige minpuntje vonden wij de service bij de zwembad barretjes, duurde erg lang voor je een drankje kreeg en de muziek vonden wij minder goed. Dat is uiteraard ook erg persoonlijk. Ik zou dit resort zeker aanbevelen, zeker met jonge kinderen is het waterpark en de faciliteiten daar een aanrader!
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Heerlijk verblijf Heel vriendelijk personeel Jammer dat je tijdens avondeten niet buiten kunt zitten. Was binnen nogal druk en lawaaierig (vreetschuur achtig)
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      Mooi zwembad met een leuk waterpark. Erg lekker eten, met name de aparte restaurants waren erg goed. Ook deden ze erg hun best op de cocktails en snacks bij het zwembad. Qua COVID moest iedereen in de eetzaal handschoenen aan bij buffet. Mondkapje was niet verplicht, echter soms wel erg druk, dus wij hebben wel mondkapjes op gehad.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Geweldige tijd in dit hotel gehad. Zeer vriendelijk personeel!
    7. Door:
      Ronald & Miranda
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Zeer verzorgd resort met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Iedereen doet er alles aan om het de gast volledig naar hun zin te maken. A La Carte restaurants die je tijdens het verblijf via een app kunt reserveren zijn zeer aan te bevelen.
    8. Door:
      Ja
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      10,0
      Heerlijke vakantie gehad met onze kids van 2 en 4 jaar oud. Er zijn veel zwembaden en het water park is echt een pluspunt van dit resort. De eerste familiekamer (pool view) die we kregen was gedateerd en het had een raam zonder verduisterend gordijn. Na 1 nacht kregen we een veel betere, nieuwere kamer iets verder van het zwembad af, maar naar volle tevredenheid. Toen wij er waren (aug) was het hotel vol en dat kon je goed merken aan de ligbedden en in het restaurant. De ligbedden zijn al snel allemaal bezet. Het was voor ons gevoel te druk in het buffetrestaurant, iedereen liep door elkaar ondanks de aangegeven looproute. Er is op meerdere plekken take away eten en snacks beschikbaar dus we hoefden niet perse in het restaurant te lunchen. echt heel fijn Met kleine kinderen. Tip: reserveer direct bij aankomst je diner bij de a la carte restaurants. Door Corona is het aantal bezoekers beperkt, dus je moet op tijd reserveren. Al met al echt waarde voor ons geld gehad.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      de familiekamer was geen familiekamer zoals wij dat gewend zijn , we sliepen met 4 personen in een ruimte, groot minpunt. Er zijn we familiekamers met 2 aparte delen maar dat hadden we bij het boeken niet helemaal door. wat wel fantastisch is, is dat het zwembad direct aan je kamer ligt we liepen zo onze kamer uit het zwembad in .(ideaal) ligging is wat ongunstig en eten zoals je verwacht bij all in , niet slecht maar ook niet super. ala carte restaurants waren wel echt goed!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      4,9
      Kamer
      6,0
      Ligging
      1,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Schoonmaak
      5,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zwembad
      5,0
      Voor ons geen 5 sterren. De beloofde animatie was er niet , locatie waardeloos je moet als je ergens naartoe wilt een auto huren. Strand nee geen strand vies en heel veel rotsen (gevaarlijk) geen koffie of thee of limonade in je kamer. Kamer klein en gehorig !!. Geen uitleg waar alles is of een kaart hoe ik daar zou komen. Geen prik op alle limonades .
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      3,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Keurig netjes hotel volop vertier op het complex maar helaas in de buurt helemaal niets te beleven of te zien
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      10,0
      Familiekamer algemeen, achterstallig onderhoud, wc loopt over, douche belabberd, raam kan niet dicht, vieze kitranden. Schoonmaakster sluit niet af als ze geweest is.
    13. Door:
      Paul
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Uitstekend hotel. Leuk waterpark voor de kinderen.
    14. Door:
      fam. de Bruijn
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      9,0
      Heerlijk vakantieverblijf. Hotel is ruim opgezet. Super vriendelijk personeel. Animatie team heel gezellig en leuk , lieve dames. Eten is goed te doen, niks is teveel om te vragen. Alleen de koffie was voor ons een ding, maar die hebben we ook prima opgelost met de locals. Orange Cafe Bar. Thank you Marina & Lilly xxx for the tip!
    15. Door:
      Joost
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      Dit resort is een absolute aanrader! Ook, of misschien wel juist, in deze Coronatijd. We waren daar een dag na de heropening en het was fantastisch. Het team doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Uiteraard wel binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen. Ondanks deze maatregelen voel je je als gast absoluut niet beperkt. De medewerkers dragen in plaats van mondkapjes transparante plastic kappen voor hun mond en neus, waardoor je wel hun hele gezicht goed ziet. Bij de ingang van de openbare ruimtes staat desinfecterende handgel en er staan minder tafels in de restaurants waardoor er meer ruimte tussen de tafels is. De eerste dagen mocht je in de buffetrestaurants niets zelf pakken maar uiteindelijk hebben ze toch besloten dat dat met plastic handschoenen aan wel mag. We zijn ontzettend in de watten gelegd door de superleuke en lieve medewerkers, die met hun persoonlijke benadering de vakantie nóg leuker maakten. Het is een heerijk ruim opgezet resort met grote zwembaden waar meer dan genoeg bedjes staan en alles ziet er op en top verzorgd uit. Ook het eten is erg goed. Er is niet alleen heel veel keuze, alles is supervers en je proeft dat ze alleen hele goede ingrediënten gebruiken. Echt, mocht je twijfelen. Ga!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)