Hotel Dafnoudi - inclusief huurauto

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Dafnoudi - inclusief huurauto

  Tussen cipressen en prachtige bougainvilles vinden we dit paradijsje: Hotel Dafnoudi. Wat een sfeertje hier! We zijn vrolijk verrast als we aankomen. We lopen de tuin in en zien het heerlijke zwembad. Dat ziet er wel erg uitnodigend uit! Nadat we onze koffers naar onze kamer hebben gebracht, is het eerst tijd voor een verkoelende duik in het zwembad. Dit hadden we echt even nodig! Zo te zien hebben we een heerlijke plek uitgekozen voor onze vakantie op Kefalonia. En we besluiten dan ook om hier de rest van de dag lekker te blijven… We sluiten de dag af met een heerlijk wijntje op ons balkon. Met een glas wijn in ons hand kijken we naar de schitterende zonsondergang, wat een ontspannende dag was dit!

  Wat is het toch fijn dat we een auto hebben, zo kunnen we alle bijzondere plekjes van Kefalonia ontdekken. Wij vinden het vooral erg leuk om nieuwe strandjes en baaitjes te ontdekken. Niet alle strandjes zijn te bereiken met de auto. Onze tip is dan ook om in Fiskardo een bootje te huren om zo naar deze strandjes te varen. Grote kans dat je de meeste strandjes helemaal voor jezelf hebt!

  Lees verder

  • Adembenemend uitzicht
  • Prachtig gerenoveerde kamers
  • Vlakbij Fiskardo

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Chris uit Uithoorn - 3 september 2019
  "Voor de vijfde keer op Keffelonia. Wat een heerlijk adres om je vakantie te vieren! Om negatief te beginnen: zoals in alle Griekse appartementen zijn de pannen eigenlijk beneden alle peil. Een koekenpan met een bolle bodem op elektra werkt niet echt en verder was er alleen een kookpan voor een weeshuis ( dus ook voor je gekookte eitjes) Verder kan een hoofdbord van textiel echt niet meer bij een bed (niet hygiënisch). We kregen de indruk dat andere kamers al van houten waren voorzien. Receptie ..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=102309


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)