Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Panorama Sidari

  Hotel Cyprotel Panorama - Sidari Village is een gezellig familiehotel met alle faciliteiten voor een geslaagde zonvakantie. Het hotel ligt op een heuvel en kijkt uit over de glinsterende Ionische zee. Maar ook de cipressen en olijfbomen rondom het complex zijn indrukwekkend. En na een kleine wandeling naar beneden is er het langgerekte goudgele strand van Sidari. Hier ligt ook de hoofdstraat van de badplaats, waar je een ruime keuze hebt aan gezellige winkeltjes, terrasjes en restaurants.

  Cyprotel Panorama – Sidari Village heeft eenvoudige, comfortabele kamers en heel veel faciliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk zonnen in de tuin, afkoelen in het zwembad en zorgt een actief animatieteam voor gezellig vermaak. Ben je wat actiever ingesteld, dan kun je je ook uitleven op de tennisbaan of tijdens een potje biljarten. Vervelen is niet nodig in dit fijne all inclusive hotel!

  Lees verder

  • Familiehotel met veel faciliteiten
  • Ligging op een groene heuvel
  • Uitzicht over zee
  • Vlak bij 'Canal d'Amour'
  • Centrum op loopafstand

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  10 August 2019
  "Mooie locatie, vriendelijke mensen, schoon en ontspannen sfeer. Het animatieteam zou beter kunnen. Het eten was goed, maar er was weinig variatie."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  2,6%
  Stel t/m 30 jaar
  33,1%
  Stel ouder dan 30 jaar
  23,2%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  11,9%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  21,9%
  Groepen vrienden
  2%
  Overige groepen
  5,3%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=141426


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)