Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Pegasus

  8

  Hotel Pegasus is een gezellig familiehotel waarbij gezinnen, vrienden en stelletjes van harte welkom zijn. Misschien maakt deze gastvrijheid dit wel zo'n geliefd plekje op Corfu. En gelegen in een grote, groene tuin is het hier ook nog eens volop genieten in een prachtige omgeving. Toch is er ook genoeg vermaak te vinden in de omgeving; je verblijft hier aan de rand van het centrum van Roda. Uiteraard kun je ook de dagen doorbrengen aan zee, want het strand ligt op loopafstand van het hotel.

  De fijne ongedwongen vakantiesfeer is overal goed merkbaar in Hotel Pegasus. De uitstraling is modern wat ook zeker in je kamer erg fijn is, want deze zijn van alle gemakken voorzien. Relaxen kan hier goed bij het zwembad waarbij het nuttigen van een lekker drankje heel eenvoudig is; de poolbar is een geliefd plekje. Regelmatig worden er leuke avonden georganiseerd, waaronder een Griekse avond vol (live) muziek en dans.

  Lees verder

  • Ideaal voor gezinnen
  • Grote tuin
  • Aan de rand van Roda

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  8

  Klantwaardering

  gebaseerd op 24 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Beer - 18 september 2019
  "Prima ligging. Dicht bij de winkels en restaurant wel aan redelijk drukke weg. Vriendelijk personeel. Het zwembad is top lekker diep en met opblaasspullen erin. Minder is de schoonmaak Vd kamer en de badkamer is onvoldoende douchen in een bak meestal koud water en met een gordijn die te groot is waardoor de veel lekkage is. Ontbijt is ook erg eenvoudig"

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  25,4%
  Stel ouder dan 30 jaar
  50%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  6,6%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  9%
  Groepen vrienden
  4,1%
  Overige groepen
  4,9%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=158555


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)