Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Rodostamo & Spa

  Hotel Rodostamo & Spa is een zeer aangenaam hotel met alle faciliteiten in huis om je vakantiegevoel helemaal compleet te maken. De rustige ligging kent adembenemende uitzichten over de groene heuvels en de baai van Kommeno met een dagelijke transfer naar het strand De luxe, stijlvolle inrichting is overal terug te vinden; van de elegante kamers tot aan ultra fijne ligbedden aan het zwembad. Aan ontspanning is hier geen gebrek! Verder kun je je onderdompelen in het wellnesscenter, genieten van een cocktail aan de moderne buitenbar of culinair genieten van uiteenlopende mediterrane gerechten het buffet of à-la-carterestaurant.

  Lees verder

  • Uitzicht over de baai van Kommeno
  • Onderdompelen in comfort en luxe
  • Stijlvol hotel met elegante kamers

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  P/J - 11 mei 2019
  "Mooi nieuw hotel. Wij zijn hier in mei geweest en hadden een kamer achter het zwembad. De medw. vertelde dat de airco niet aan kon omdat deze centraal als verwarming stond ingesteld. Wij houden van een frisse slaapkamer dus sliepen met open deuren. Wij hebben de hele week slecht geslapen want elke nacht rond half vier in de ochtend waren er meerdere hanen naar elkaar aan het schreeuwen. Ook structureel blaffende honden midden in de nacht rondom het hotel. Daarnaast vond ik het geen prettige sfee..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  20%
  Stel ouder dan 30 jaar
  60%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  0%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  20%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  0%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6170561


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)