Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Chrousso Village

  8,1

  Het sfeervolle Hotel Chrousso Village ligt als een dorpje verspreid over een grote tuin. Het wordt omringd door groene pijnbomen en rondom het zwembad staan palmbomen, die samen met een blauwe lucht het perfecte tropische sfeertje creëren. In dit dorpje kun je je helemaal uitleven op de tennisbaan of een potje beachvolley om daarna lekker op een zonnebedje bij het zwembad uit te rusten. Dit kan natuurlijk ook op het strand waar je na een korte wandeling al met je tenen in het warme strand staat. De ruime appartementen zijn modern ingericht. Je verblijft hier op basis van all inclusive en dat betekent dat er 3 keer per dag een heerlijk buffet klaar staat en er de gehele dag door snacks en verfrissende drankjes te verkrijgen zijn. Er rijdt een shuttlebusje van het hotel naar het centrum, ideaal om ook de omgeving te verkennen!

  Lees verder

  • Ruim opgezet
  • Uitgebreid all inclusive programma

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  8,1

  Klantwaardering

  gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Simone Bercht - 9 mei 2018
  "Prachtige omgeving, veel groen en een heerlijk strand! Kamers ruim en schoon. Eten kan wat beter, maar gastheer restaurant geweldig."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  9,5%
  Stel ouder dan 30 jaar
  53,6%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  16,7%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  4,8%
  Groepen vrienden
  4,8%
  Overige groepen
  10,7%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=130999


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)