Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Mosaique Beach Resort

  8,4

  Het familievriendelijke hotel Mosaique Beach Resort vind je op het meest noordelijke puntje van de Golf van Aqaba. Het hotel is omgeven door bergen en de prachtige Rode Zee. Met animatie, (sportieve) activiteiten en vriendelijk personeel kun je hier met een gerust hart genieten van een onbezorgde zonvakantie, waarbij er geen enkel gebrek is aan vermaak voor jong en oud. Ook zijn er veel mogelijkheden voor het boeken van leuke excursies.

  Het prachtige strand voor de deur is werkelijk waar als een paradijs; wit zand en helderblauw zeewater nodigen je dagelijks uit voor spetterend vermaak of juist ultieme ontspanning. Ook bij het hotel zelf kun je een frisse duik nemen in het grote zwembad. Om je batterij even op te laden, kun je een massagebehandeling boeken. Wedden dat je uitgerust naar huis gaat?

  Lees verder

  • Vriendelijk personeel
  • Familievriendelijk
  • Kwalitatief goede buffetten
  • Prachtige rustige omgeving

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  8,4

  Klantwaardering

  gebaseerd op 35 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Marvin - 1 maart 2020
  "Hotel was netjes. Van de zwembaden waren er twee niet verwarmd zoals aangegeven. Liggen bij het strand is heerlijk. Alleen zee ligt vol met stenen, dus neem waterschoenen mee. De strandbar was dicht en er waren maar drie restaurants in plaats van vier zoals aangegeven. Het eten was goed alleen niet erg uitgebreid. De kamers zijn netjes en de buitentuin is goed onderhouden."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  13,3%
  Stel t/m 30 jaar
  14,1%
  Stel ouder dan 30 jaar
  54,7%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  3,1%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  1,6%
  Groepen vrienden
  7,8%
  Overige groepen
  5,5%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6172855


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)