Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel El Wekala Resort

  6,6

  Tussen het prachtige Sinaï-gebergte en de Rode Zee vind je Hotel El Wekala Resort. Pak de gratis shuttle bus naar het strand om een frisse duik te nemen in de Rode Zee, sla hier je handdoek uit en geniet van alle rust. Vergeet ook niet om je snorkelmasker op te zetten, want de onderwaterwereld wil je hier niet missen!

  Bij het hotel kun je je goed vermaken. Zo zijn er genoeg binnen- en buitenactiviteiten waaraan je deel kunt nemen. Terwijl de kinderen zich vermaken in het aquapark of bij de kidsclub kun jij tot rust komen bij het zwembad. Niet alleen in het hotel kun je je goed vermaken El Wekala Resort ligt namelijk in het centrum. Voor leuke winkeltjes of een lekker restaurant hoef je dus niet ver te lopen. Ook zijn er veel leuke excursies te boeken.  Je verblijft hier op basis van all-inclusive. Heerlijk, even een weekje niet nadenken over wat je moet koken. Na het diner kun je genieten van een spetterende show en de avond afsluiten met een drankje bij één van de bars. Dat wordt genieten!

  Lees verder

  • Prachtig uitzicht
  • Veel activiteiten
  • Klein aquapark
  • Gelegen in het centrum

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  6,6

  Klantwaardering

  gebaseerd op 16 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  19 February 2020
  "Prima hotel, veel activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Eten was goed. Service van personeel was top. Nadeel was de ligging; tegen de bergen aan, waardoor er na 16 uur geen zon meer was bij het zwembad en/of het terras."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  9,6%
  Stel t/m 30 jaar
  17,3%
  Stel ouder dan 30 jaar
  53,8%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  7,7%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  1,9%
  Groepen vrienden
  3,8%
  Overige groepen
  5,8%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6172768


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)