Hotel Tolip Resort & Spa

  terug
  zaterdag 14 december, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor Hotel Tolip Resort & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   november 2019
   Gezelschap:
   Anders
   7,6
   Kamer
   10,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   7,0
   Overige faciliteiten
   7,0
   Personeel
   7,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   ooit is het hotel waarschijnlijk wel een luxe accommodatie geweest gezien de binnen- en buitenaankleding. nu her en der wat achterstallig onderhoud zoals veel kapotte tegels binnen op de vloeren, liftdeuren die af en toe weigeren de kamer was royaal met een grote badkamer, jammer genoeg wel douchen in bad iedere dag schone handdoeken en koffie, thee en water werd dagelijks gevuld. degelijke airco die ook werkt als je niet op de kamer bent. de airco in de lobby stond standaard veel te koud. Drank wordt verstrekt in plastic variërend van hard plastic aan de bar tot aan superdun ne hele kleine plastic bekertjes bij het ontbijt. Gevarieerd eten, bij weinig gasten minder aanbod (ligt wel onder een blauwe lamp dus je ziet af en toe niet wat het is) zwembad niet verwarmd en dus in november erg koud water, fijne ligbedden met dikke kussens, voldoende parasols etc geen 24uurs all inclusive zoals de site vermeldde, tussen 00.00 en 10.00 alles tegen betaling Nadeel was het vliegen via Eilat, de grensovergang Israel / Egypte neemt ca 2-2,5 uur in beslag. Het hotel ligt dan wel maar 5 minuten van de grensovergang


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)