Hotel Tolip Resort & Spa

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 12 beoordelingen voor Hotel Tolip Resort & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    6,9
    Kamer
    7,8
    Maaltijden
    7,1
    Vakantie algemeen
    7,2
    Overige faciliteiten
    6,6
    Prijs/kwaliteit
    7,1
    Ligging
    5,9
    Personeel
    7,0
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      4,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Het hotel is veroudert Enome geluid overlast van buiten naar de kamer toe. Zelf met gesloten deuren was niet mogelijk te slapen. In het restaurant en lobby bar vieze glazen. Wordt verkocht als 24 uur alles inbegrepen. Dat service bestaat niet. Ik ben als vaste klant daar opgelicht. Zeer teleurgesteld.
    2. Door:
      Nathalie Keijser
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      1,0
      Kamer
      1,0
      Ligging
      1,0
      Maaltijden
      1,0
      Overige faciliteiten
      1,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Vakantie algemeen
      1,0
      Zwembad
      1,0
      Alles was verschrikkelijk in dit hotel. Zowel het eten als het personeel was echt heel erg. Wij waren blij dat wij na 3 dagen hier weg konden en naar een ander hotel zijn overgeboekt. Nooit meer naar dit hotel!!!!!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      1,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Mooie schone grote kamer . Hotel ligt erg afgelegen .Echt niets te doen buiten resort , tenzij je dure taxi nam naar wat winkeltjes eindje verderop . Eten is redelijk , niet altijd even warm . Zwembad eerste dagen niet verwarmd . Tweede deel Van onze vakantie was er een enorm groot bedrijfsfeest en explosie van gasten . Sfeer veranderde en veel lawaaioverlast . Personeel vriendelijk maar onervaren . Zouden dit niet nog een keer boeken , alhoewel verhouding prijs/kwaliteit wel oké was .
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      4,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Mooi hotel. Wel erg afgelegen. Je hebt niets in de buurt op loopafstand. Eten is heel erg gevarieerd maar wel koud. De apparaten in de sportschool werken niet. Ze zijn niet aangesloten op het stroom. Als je er naar vraagt zeggen ze dat er een storing is die de volgende dag verholpen zal zijn, wat dus niet het geval was. Je moet zelf overal achteraan. Zwembad was ijskoud. Niet verwarmd dus ( wat wel zou moeten). Gelukkig kregen we van Sunweb hiervoor een vergoeding. Top van Sunweb! Badkamer niet goed schoon. Er wordt wel dagelijks schoongemaakt maar het ruikt niet fris en schoon. Weinig entertainment. Avondentertainment in de avond heel saai. Het animatie team staat liever zelf in de belangstelling. Niet zoals op de site vermeld. We hadden professionele optredens verwacht. Niet een stel tieners die alsmaar dansen en het publiek er weinig bij betrekken. Personeel spreekt slecht Engels. Winkels in het resort zijn erg duur. Je kunt wel in euros betalen in de winkels en hotel wat een voordeel is. Controles bij grensovergang streng en het duurde heel lang. Dit viel echt tegen. Ik zou dit hotel een volgende keer niet boeken. Mooie omgeving. Je kunt heerlijk zwemmen en snorkelen in zee.
    5. Door:
      Rob
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel ligt vrij afgelegen, dus als je er echt even op uit wilt, kan dat helaas niet lopend.
    6. Door:
      Christina Blok
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het was een prachtig hotel, hier en daar nog mankementen van een kapotte vloer en versleten meubilair in de lobby en eetzaal. Daar werd duidelijk aan gewerkt en vernieuwd. Het zwembad zou verwarmd zijn maar was begin december nog steen koud en dat was toch wel een puntje waarom we voor dit hotel hadden gekozen. Overal werd er drinken in plastic glazen geserveerd dat vind ik echt niet smakelijk in de eetzaal en lobbybar, op het strand en het zwembad is dat logisch. Verder vonden wij de Spa erg duur, wel fijn was dat als je eenmaal nee zei ze niet meer kwamen vragen. De grensafhandelingen tussen Israël en Egypte vonden wij dramatisch dat is jammer, maar wel begrijpelijk. Hierdoor houdt het ons tegen om hier nogmaals naar toe te gaan. Verder hebben wij een heerlijke vakantie gehad met een schone kamer een prima bed. Het eten was echt lekker en voor een ieder wat wils.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vriendelijk personeel, zeker als je begint met een beetje fooi. Heerlijk strand en mooie snorkelgelegenheid. Douche was soms alleen koud water, maar dat verschilde per tijdstip. Eten was vers en redelijk gevarieerd, zeker boven gemiddeld voor een resort! Hotel ligt wel een stuk van het dichtst bij zijnde `dorpje` waar je niet makkelijk even naartoe gaat, hoewel dat onze vakantie niet in de weg stond. Er zijn ook enkele shops in het hotel zelf. Mooi hotel voor een zeer goedkope prijs en een heerlijke vakantie om tot rust te komen!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      ooit is het hotel waarschijnlijk wel een luxe accommodatie geweest gezien de binnen- en buitenaankleding. nu her en der wat achterstallig onderhoud zoals veel kapotte tegels binnen op de vloeren, liftdeuren die af en toe weigeren de kamer was royaal met een grote badkamer, jammer genoeg wel douchen in bad iedere dag schone handdoeken en koffie, thee en water werd dagelijks gevuld. degelijke airco die ook werkt als je niet op de kamer bent. de airco in de lobby stond standaard veel te koud. Drank wordt verstrekt in plastic variërend van hard plastic aan de bar tot aan superdun ne hele kleine plastic bekertjes bij het ontbijt. Gevarieerd eten, bij weinig gasten minder aanbod (ligt wel onder een blauwe lamp dus je ziet af en toe niet wat het is) zwembad niet verwarmd en dus in november erg koud water, fijne ligbedden met dikke kussens, voldoende parasols etc geen 24uurs all inclusive zoals de site vermeldde, tussen 00.00 en 10.00 alles tegen betaling Nadeel was het vliegen via Eilat, de grensovergang Israel / Egypte neemt ca 2-2,5 uur in beslag. Het hotel ligt dan wel maar 5 minuten van de grensovergang
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij zijn 12 dagen geweest en dat was ruim genoeg. Buiten het resort is niets te beleven. Je kon echt goed merken dat het pas weer op gang komt met het toerisme hier. Excursies zijn extreem duur. Er waren veel dingen in het hotel kapot. Bedden prima. Personeel spreekt nauwelijks of weinig engels. Vooral bij de receptie is dat erg lastig. Personeel bij de poolbar en strandbar is ronduit lui.Personeel van het restaurant is daarintegen zeer attent. Toiletten bij het restaurant gedeelte waren smerig!!! In dit resort komen elke dag groepen uit India en China of Korea van een rondreis. Ook bezoekers uit andere delen van het midden oosten tref je hier. Het geheel aan verscheidenheid van bezoekers kan wel leuk zijn als je daar zelf voor open staat. Animatie en poolpersoneel doet goed zijn best.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij zijn 12 dagen geweest en dat was ruim genoeg. Buiten het resort is niets te beleven. Je kon echt goed merken dat het pas weer op gang komt met het toerisme hier. Excursies zijn extreem duur. Er waren veel dingen in het hotel kapot. Bedden prima. Personeel spreekt nauwelijks of weinig engels. Vooral bij de receptie is dat erg lastig. Personeel bij de poolbar en strandbar is ronduit lui.Personeel van het restaurant is daarintegen zeer attent. Toiletten bij het restaurant gedeelte waren smerig!!! In dit resort komen elke dag groepen uit India en China of Korea van een rondreis. Ook bezoekers uit andere delen van het midden oosten tref je hier. Het geheel aan verscheidenheid van bezoekers kan wel leuk zijn als je daar zelf voor open staat. Animatie en poolpersoneel doet goed zijn best. Als je via Israel reist houdt dan rekening met veel controles onderweg. De transfertijden waren in ons geval ingeveeer 4 uur i.p.v. 1,5 uur zoals beschreven.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Wezijn 20 november 11 dagen geweest , het was top echt super gaaf . Mooi hotel ind wel paar tegels met een scheur ,en soms douche niet op druk,maar desondanks 11 supergave dagen gehad. Het eten was goed voor ieder wat wils. En lekker heet.Het animatieteam echt super. Het zwembad idd koud maar de zee was heerlijk warm en nog geen 2 min lopen in dec ging zwembad verwarming aan geen probleem toch , ligbedden genoeg en dikke kussens er op keurig netjes strand en we hadden buiten plastic binnen gewoon drinken in glas. De overgang bij de grens was een belevenis maar door klasaukje van sunweb supergoed georganiseerd oudjes , mensen rollators en stokken voorop en zo ging het hele gezelschap stap voor stap de grens over met de bijbehorende kaartjes en stempels, ook de terugreis is ze meegegaan tot de koffers waren afgegeven. Dikke pluim voor Klasaukje . We zouden zo weer overdoen . Mvg Gert en Ingrid
    12. Door:
      Danny B.
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      6,0
      Onze reis begon op 27 november 2019. Je land met het vliegtuig op Eilat. Hier op het vliegveld word je opgevangen door Sunweb medewerker Klasaukje. De busreis naar de grens duurt niet lang. Eenmaal bij de grens aangekomen moet je langs +/- 8 controles. In tegen stelling tot andere reizigers waren wij hier binnen 45 min langs. Op de terugreis waren wij ook heel snel langs de controles. Ik denk als je op woensdag reist je sneller langs de controles komt dan op zaterdag. Van andere heb ik gehoord dat hun er 2 uur over gedaan hadden. Eenmaal bij het hotel aangekomen word je zeer vriendelijk opgevangen door het frontofficeteam. Hier geef je je paspoort af zodat je kan worden ingecheckt. De kamers zijn mooi groot en met een mooi balkon het bed ligt prima en de kamers zijn relatief schoon voor een hotel in Egypte. Ja het klopt dat het hotel verouderd is zo zijn er in de kamer een aantal beschadigingen en is het allemaal niet heel strak meer. Maar goed je betaalt ook niet de hoofdprijs voor hotel. In de winterperiode is het nog heerlijk warm tot ongeveer 16:00 daarna wordt het wat kouder en moet je wat lange kleren aan. Als je een drankje haalt bij 1 van de bars dan krijg je helaas je drinken in een plastic glas (hard plastic) dit is zeer jammer, de niet all in gast krijgt het wel in een glazen glas. Verder wordt het bier uit blik geschonken en is er geen tapbier, de ijsklontjes kan je gewoon nemen omdat deze worden gemaakt van fles water. Het eten was op de juiste tempraturen en er zat redelijk wat afwisseling in, Er zijn een aantal pooltafels waar je een uurtje op kan spelen voor ongeveer vier euro vijftig. In het hotel wordt betaald met Amerikaanse dollars. Er is geen pinautomaat om contant geld te pinnen in het hotel en ook niet in de buurt. Je kan verder in het hotel wel gewoon betalen met je pinpas. Gewoon heerlijk hotel om tot rust te komen. Klasaukje bedankt voor alle informatie en goede begeleiding!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)