Hotel Tolip Resort & Spa

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  De vliegreis

  Je vliegt rechtstreeks naar Eilat, Israël. Deze vlucht duurt ongeveert 4,5 uur. Let op! Naar Taba kan alleen gereisd worden met een geldig internationaal paspoort. heb je een dubbele nationaliteit? Houd er dan rekening mee dat hier mogelijk vragen over worden gesteld bij de paspoortcontroles.

  Bij aankomst op het vliegveld van Eilat ontvang je een gratis visum in de vorm van een inreiskaartje. Deze moet je goed bewaren voor bij de grensovergang naar Egypte. Houd er rekening mee dat bij het ontvangen van het inreiskaartje, op de luchthaven extra vragen gesteld kunnen worden. Na de douane en het ophalen van de bagage, word je opgewacht door de plaatselijke Sunweb vertegenwoordiger. Je reist per bus naar de grensovergang tussen Israël en Egypte (ca. 30 min). In de bus dien je contant de exit fee (€32,- per persoon) te betalen aan de reisleiding. Eenmaal bij de grens aangekomen, steek je te voet de grens over en wordt er een bagagecontrole uitgevoerd. Ook vindt er nogmaals een paspoortcontrole plaats waar je een uitreiskaartje ontvangt. Eenmaal bij de Egyptische grens aangekomen, volgt er nogmaals een bagagecontrole en 2 paspoortcontroles. Daar vul je een inreiskaart in voor Egypte en ontvang je een gratis visum. Let op! Dit visum is geldig tot en met 14 nachten verblijf in Egypte. Verblijf je langer dan 14 nachten in Egypte? Dan moet je ter plekke een visum kopen.

  Aan de Egyptische kant staat ook een Sunweb vertegenwoordiger voor je klaar. Hierna vertrek je met een andere bus naar de accommodatie wat ongeveer 20 minuten rijden is. De duur van de transfer van Ramon Airport (Israël) naar het hotel in Taba Heights (inclusief paspoortcontroles) duurt gemiddeld 2 uur, maar kan door de drukte bij de grensovergang langer duren.

  Op de terugweg wordt de bagage aan de Egyptische grens gecontroleerd en wordt je paspoort gecheckt. Vervolgens loop je richting de Israëlische grens waar weer een bagage- en paspoortcontroles plaatsvinden. Je ontvangt weer een inreiskaart die je goed bij je moet houden voor op de luchthaven. Houd er rekening mee dat er eventueel vragen gesteld kunnen worden over jouw vakantie in Egypte. Vervolgens stap je in de bus richting het vliegveld van Eilat.

  De kosten voor het binnenkomen van Egypte zijn inbegrepen in de reissom. Het visum voor een verblijf in Taba is gratis voor verblijven tot en met 15 dagen. Blijf je langer dan 15 dagen? Dan kun je bij aankomst bij de grens het visum kopen (25 USD).

   

  Vluchttijden

  In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

   

  E-tickets

  Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

  Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de reisinformatie op deze site.  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)