Hotel Tolip Resort & Spa

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Algemene beschrijving Ligging en omgeving Verzorging Kamertypes Faciliteiten Algemene beschrijving

  Algemeen

  Bij Hotel Tolip Resort & Spa kun je genieten van een ontspannen vakantie. Dit eenvoudige hotel ligt buiten Taba Heigts en heeft een privéstrand waar je heerlijk tot rust kunt komen. Bestel een drankje bij de strandbar en plof neer op een ligbedje. Uiteraard is er ook een zwembad bij het hotel waar je een frisse duik kunt nemen.

  Je hoeft je deze vakantie geen zorgen te maken over wat je wilt eten. Je verblijft namelijk op basis van all-inclusive en de keuze is reuze. Naast het buffet restaurant is er ook een Italiaans à-la-carte restaurant. Toch zin om een keer buiten het resort te eten? Het centrum van Taba Heigts is te vinden op 7,5 kilometer en zit vol leuke restaurantjes en winkeltjes.

  Iedere dag staat er een animatieteam, voor jong en oud, klaar die ervoor zorgen dat het een vakantie wordt om nooit te vergeten. Overdag zijn er allerlei activiteiten en s’ avonds wordt de dag afgesloten met een leuke show of disco.

  Naar boven

  Verzorging

  All inclusive

  All inclusive

  • Ontbijt 07.00 - 10.00 uur
  • Laat ontbijt 10.30 - 11.30 uur
  • Snacks 12.00 - 15.00 uur
  • Lunch 13.00 - 15.00 uur
  • Cake 15.30 - 16.30 uur
  • Thee 17.00 - 18.00 uur
  • Diner 19.00 - 22.00 uur
  • Lokale en sommige geimporteerde alcoholische en non-alcoholische dranken 10:00 - 00:00 uur
  • Bij een verblijf van 10 nachten of langer kun je 1x gratis dineren in het Italiaanse à-la-carte restaurants

  Naar boven

  Handig om te weten
  Wil je een excursie boeken? Neem dan voor de zekerheid genoeg contant geld mee. De reisleiding heeft pinautomaten, maar helaas is het bereik/de verbinding erg slecht in dit gebied. De dichtsbijzijnde geldautomaat is in het centrum van Taba Heights.
  prijzen zien & boeken


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)