Hotel La Playa Beach Resort

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel La Playa Beach Resort

  Hotel La Playa Beach Resort is een zeer compleet hotel waar iedereen kan genieten van een zonnig verblijf in Egypte! De ligging aan de Rode Zee in de plaats Taba maakt dit een ideaal beachresort. Waterpret kan ook in zoet water, want het rondgevormde zwembad ideaal om een verkoelende duik in te nemen. De kamers zijn allemaal comfortabel te noemen. Wil je je onderdompelen in ontspanning is er een wellnesscenter en voor actief vermaak kun je terecht op de tennisbaan of een balletje slaan op de tennisveld.

  Lees verder

  • Direct gelegen aan de Rode Zee
  • Meerdere wellnessfcailiteiten
  • Geschikt voor het hele gezin

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Dolman - 20 november 2019
  "Wij zijn overgeplaatst naar Strand resort ( Hiervan de ingevulde review) De service is slecht: Bij aankomst niet naar de kamer gebracht op afstand het gebouw aangewezen waar de kamer aanwezig was. Het meeste personeel in het restaurant spreekt geen Engels, waardoor een gestelde vraag niet werd beantwoordt of doorgegeven aan iemand die wel Engels spreekt. Dus soms 3 maal vragen of je iets te drinken kon krijgen. Aan de bar geen glas wijn te verkrijgen, bij de bar van het zwembad wordt bier in pl..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  0%
  Stel ouder dan 30 jaar
  80%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  20%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  0%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  0%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6176245


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)