Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    terug
    zondag 12 januari, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 46 beoordelingen voor Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,6
    Kamer
    8,5
    Maaltijden
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,9
    Overige faciliteiten
    8,9
    Prijs/kwaliteit
    8,7
    Ligging
    8,3
    Personeel
    8,9
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor mijn gezin en mijzelf heb ik een week doorgebracht op het Jungle Aqua Park. Vorig jaar heb ik een week doorgebracht bij een zuster resort van Pickalbatros (Aqua Park Resort) en het Jungle Aqua Park is wel een stapje hoger in kwaliteit. Om te beginnen zijn de familiekamers, meer soort bungalows met een zwembad die vlak voor het gebouw zit, dus de kinderen kunnen na omkleden direct het zwembad in. Afhankelijk van waar je op het resort zit is het wel even lopen naar het aquapark, maar gezien de omgeving heb ik de wandelingen nooit een straf gevonden. Qua service is iedereen hardstikke vriendelijk en doet iedereen zijn best. Het is best Duits georienteerd, maar komen ook redelijk wat Nederlanders. Eten is misschien wat minder als in Turkije, maar was goed te doen met elke avond live cooking en smaakte prima en persoon werkt heel erg hygienisch, wat volgens mij standaard is voor alle Pickalbatros resorts. Animatie en entertainment voor wie het belangrijk vind, wij hadden in oktober een hele leuke tijd met veel leuke feesten en optredens.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Groot en prachtig resort mede door de vele (koele) zwembaden en aangelegd groen, appartementen zijn gedateerd maar schoon. Ze doen hun best om elke avond gevarieerd en lekker eten te serveren. Ik vond de wijn en koffie (bonen) niet lekker en de cocktails zijn beperkt en niet altijd koud. De service op het resort is prima. Strand is niet bijzonder, vele meters ondiep water, er is wel een pier om direct in het diepen te kunnen springen en/of te snorkelen. Het avondprogramma (volwassenen) is een beetje triest,het live muziek is echt beneden maat (slechte zangers). Er zijn vele leuke excursies mogelijk: zeker doen!
    4. Door:
      urkjes uit Gelderland
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Voor de 10e keer naar Jungle Park en wederom heerlijk gehad, natuurlijk moet je door sommige Egyptisch eigenaardigheden heen kijken, maar het was weer genieten. Geef die harde werkers wat en ze vliegen voor je.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Resort met veel bungalows, zwembaden, glijbanen, verschillende restaurants. Service is top, vriendelijk en netjes. We waren heel tevreden. Ontbijt, lunch en diner in buffetstijl. Ontbijt okay, voldoende brood, scrambled eggs worden vers bereid, voldoende fruit, maar lunch en diner vielen wat tegen, veel salades prima, vers gemaakte pizza`s, maar verder grote bakken met rijst of macaroni, vlees, groentes, maar het was het allemaal net niet voor ons, we zijn niet kieskeurig, misschien zijn wij gewoon lastig. Wel lekkere cakes.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Service; goed netjes Ligging; zwembaden TOP veel en overal. Aquapark was ook dichtbij. Veiligheid is hoog en goed gecontroleerd. Alleen de stenen zijn TE heet. Op site vermelden : waterschoenen mee! Eten. Was goed! Alleen wel veel het zelfde! Maakt niet dat het niet smaakte. En thema avonden zou leuke toevoeging zijn.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Een hotel / park voor jong en oud. Er is altijd wel wat te beleven. We zijn hier al 3 x geweest en gaan zeker nog een x. Top park ! !!
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Super hotel met hele goede service. Ze helpen je maar al te graag en doen bijna alles voor je. En met een kleine fooi zorgen ze er voor dat je geheel tevreden bent. De zwembaden en kamers waren echt geweldig! Alleen het avond programma viel heel erg tegen, niet veel te doen... en als er iets te doen is dan zijn er 200 rennende en springende kinderen 🤣 Eten was echt geweldig, iedere avond staat er wel een bbq buiten met vers vlees. Altijd warm en genoeg keuze🤗 Zeker voor herhaling vatbaar!
    10. Door:
      Britt
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      Het verblijf? SUPER!! Dit kwam vooral door de medewerkers die zo ontzettend aardig en vriendelijk zijn! We hebben ons zeer thuis gevoeld hierdoor. De kamer was schoon, netjes, groot en er was genoeg water tot onze beschikking. De verschillende zwembaden en het Aquapark waren super! Lekker fris water en genoeg vrije bedjes om op te liggen. Geen eigen handdoeken nodig gehad want ze hebben een service waarbij je elke dag een schone zwembadhanddoek kan krijgen! Het eten was zeer uitgebreid. Voor ieders wat wils. Heerlijk! Enige nadeel aan deze vakantie: de verkopers die steeds langskomen of je een massage of safari wil boeken.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      fijn resort. Eten ook prima alleen je moet soms even meerdere restaurants bekijken voor je een keuze maakt. Of centraal gaan zitten zodat je alle kanten op kunt. Aquapark is echt helemaal top! WiFi soms traag maar genoeg om hoognodige te doen, streamen gaat niet. Verbeterpuntje: er mag s avonds meer te doen zijn wat ons betreft.
    12. Door:
      Mar
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima. Allen wat weinig hokjes om drinken te halen. Voorderest prima naar ons zin gehad
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      groot resort, laagbouw, sommige kamers verder weg van zwembad en restaurant dan andere. restaurant liggen allemaal bij elkaar. alles in buffetvorm. voldoende keuze, smakelijk gegeten. Iedere avond ook keuze van de BBQ, verse salades, vers fruit.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super mooi resort. Mooie huisjes, veel mooie zwembaden met glijbanen en alles super schoon en goed onderhouden. Heel vriendelijk personeel. Minpuntje was de knalharde muziek in de avonden, soms tot behoorlijk laat. Ook vonden wij het irritant dat de mooie ligbedden met matrassen continu gereserveerd werden door mensen die voor dag en dauw hun handdoek er alvast op neerlegden, zodat ze er na het uitslapen zeker van waren dat ze een goed ligbed hadden. Soms waren de bedden zomaar uren alleen bezet door een handdoek. Eten was prima, maar na een week is Hollandse pot ook weer prima.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Gewoon weg super


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)