Anemi Hotel & Suites - Winterzon

    terug
    donderdag 14 januari, 4 dagen, 2 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 50 beoordelingen voor Anemi Hotel & Suites - Winterzon ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,6
    Kamer
    9,0
    Maaltijden
    8,5
    Vakantie algemeen
    8,9
    Overige faciliteiten
    8,3
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,2
    Personeel
    9,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De ligging is echt ideaal. In een rustig straatje en binnen 1 minuut lopen sta je aan het begin van barstreet met enkele restaurants, bars en discotheken. Na nog een minuut lopen sta je op de hoofdweg van Paphos met allerlei restaurants, bars etc. Door de ramen met dubbelglas is er totaal geen geluidsoverlast. Nog niet alle kamers zijn gerenoveerd, maar ook de niet gerenoveerde kamers zijn prima. Van alle gemakken voorzien. Ook voldoende kookgerei om zelf eens wat klaar te maken. Er wordt 6 keer in de week schoongemaakt, zeer vriendelijk personeel.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De algemene ruimtes van het Anemi Hotel zijn mooi gerenoveerd. Kamers zijn wel wat ouder, maar nog erg netjes. Schoonmaak was goed, ligging van het hotel was goed, beetje een verslofde wijk, maar wel erg rustig en op 5 min lopen van de boulevard. Eten was ook erg goed.
    3. Door:
      Henk
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      2,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Anemi Hotel is een prima (appartementen)hotel, maar het ligt in een verschrikkelijke omgeving. Aan twee zijden kijk je uit op vervallen leegstaande gebouwen en een verlaten parkeerplaats. Aan de beide andere zijden kijk je op al dan niet verlaten woningen en wooncomplexen. Verder hoor je duidelijk het verkeer op de weg aan de zwembadzijde. De toegangsweg naar het hotel leidt door een straat met leegstaande bars en restaurants. Van dit alles maakt Sunweb geen enkele melding op de website. Integendeel het hotel wordt aangeprezen onder het label `villages`. De ligging ten opzichte van het strand is daarentegen gunstig. Het hotel is zeer schoon, heeft een goede keuken en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Anemi Hotel voldoet aan al onze wensen en verwachtingen. Het is schoon, netjes, goed uitgerust en het personeel is super vriendelijk en zeer behulpzaam. Dit geldt voor receptie, horeca personeel, schoonmaakdienst en onderhouds medewerkers. De ligging is prima, dichtbij strand, haven en alle uitgaansactiviteiten zonder dat je er last van krijgt. Het is zeer zeker een aanrader.
    6. Door:
      Ruben
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij hadden de studio Deluxe. Een erg nette/schone studio van alle gemakken voorzien. Het personeel is erg vriendelijk en het restaurant levert goede kwaliteit. Een echte aanrader dus!
    7. Door:
      Petra
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Bij binnenkomst zie je een modern en verzorgd ingericht hotel. Hotelkamer goed en mooi ingericht. Heel schoon overal, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt goed verzorgd. Alles stond er. Zwembad heel schoon en voldoende bedjes. Hotel ligt heel centraal dicht bij restaurantjes en boulevard.
    8. Door:
      R & M
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima modern hotel, goed gelegen t.o.v. Stad en strand. Receptie is zeer vriendelijk.
    9. Door:
      Frans,Noordwijkerhout
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Uitstekend hotel met erg goede luxe kamers/appartementen. Eten is uitstekend. ruim voorzien ontbijt. Het restaurant is voor ontbijt en lunch prima(evt.aan het zwembad) Voor een diner `s-avonds vond ik het restaurant wat ongezellig! Goed zwembad! Als het hotel goed bezet is, wat aan de krappe kant! Verder erg goed en aardig personeel, eigenlijk zonder uitzondering! Het is een prachtig deels vernieuwd hotel in een wat mindere omgeving, maar als je daar doorheen kan kijken, heb je alles bij de hand voor een redelijke prijs!
    10. Door:
      Karin S
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijk appartementencomplex, met alle faciliteiten van een hotel. Modern en strak ingericht. Geen geluidsoverlast van de Club Loft aan de overkant. Was maar 2 x in het weekend geopend, en als je de ramen sluit (en airco aandoet) hoor je weinig tot niets meer. Recent gerenoveerd. Super schoon. Alle personeel is vriendelijk en staat 24/7 voor je klaar. Er wordt goed Engels gesproken. De omgeving is wat vervallen, maar binnen 3 minuten ben je op de boulevard en moet je daardoor heen kijken. In de buurt, om het hoekje, een uitstekend Grieks restaurant. Je kunt in het complex voor minimaal 3 dagen ook ontbijten, lunchen of dineren. Een perfect concept. Wij hebben er ontbeten en dit was goed. Ook voor een broodje e.d. tussen de middag als lunch was er genoeg keuze. Een enig `nadeel` is weer het handdoek leggen op de strandbedjes bij het zwembad. Hier zouden ze iets aan moeten doen. Wij hebben ons verblijf als uiterst prettig ervaren en zouden nog best eens terug willen.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    12. Door:
      Malou F.
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij zijn hier 10 dagen verbleven, en hebben een geweldige vakantie gehad. Het hotel ziet er netjes en verzorgd uit. Iedere dag was er schoonmaak en gelegenheid tot schone handdoeken behalve op zondag. Snachts kon de het op de gang wat rumoerig zijn van gasten die laat thuis kwamen. Wij hadden een kamer aan de zwembadkant. Wij hebben geen last gehad van de club waarover gesproken wordt in andere revieuws. Het zwembad is groot, soms waren er te weinig zonnenbedjes omdat mensen al sochtend hun handdoek neerleggen en vervolgens pas rond 12:00 komen zonnen. Gevolg was dat je als sochtends bij het zwembad lag voor een zonnenbed met parasol. Dit heeft ons wel doen besluiten om vaker richting het strand te gaan. De ligging van dit hotel is perfect. Als je de straat uit loopt wandel je gelijk de hoofdstraat op naar de haven. In straat net voor het hotel staat momenteel veel leeg en zijn er wat pandjes vervallen. Wij hadden hierover al gelezen in de revieuws. Ik heb mij tijdens deze vakantie daar op geen enkele keer aangestoord. Je loopt letterlijk 10 meter verder en ziet daar niks meer van. Het hotel ligt centraal. Je kan overal makkelijk de bus naar pakken. Het waterpark van Phapos is 10 min met de bus en dat voor 1,50 per persoon voor een enkele reis. Daarbij kan je makkelijk ook de bus pakken naar Phapos en Coral Bay. Indien je Phapos bezoekt houdt er rekening mee dat op woensdagmiddag na 14;00 en zondag de winkels gesloten zijn. Aan te bevelen restaurants; romantica, Windmill en Namaste Indian De shoppingmall op leoforos Apostolou Pavlou is op loopafstand van het hotel eveneens als het Archaelogical park entreeprijs 4,50. (handig indien je student bent neem je studentenkaart mee dan ben je gratis) Als je aan de haven wil zonnen ben 7,50 kwijt aan 2 ligbedden en een parasol kwijt. Hierbij zit zelfs een gratis kluisje aan de parasol. Je kan deze de hele dag huren. Hier waren wij erg over te spreken
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het was ontzettend genieten. En wat een prachtige kamers! We hebben heerlijk (koel) geslapen. We hadden weinig last van de discotheek aan de overkant. De service was goed en het eten was prima. De ligging van het hotel was iets minder maar binnen 3 minuten lopen was je in de betere buurt met meer activiteiten, winkeltjes en restaurants. Wifi was ook goed te gebruiken. We zijn er 7 dagen geweest en hebben heel erg genoten. Mochten we terug gaan naar Cyprus dan zullen we zeker dit hotel weer overwegen.
    14. Door:
      Prins
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi gerenoveerd appartement met groot zwembad en op loopafstand van strand en boulevard. Er werd bij andere reviews geklaagd over het diner, maar dat is onterecht. Wij zijn 15 dagen geweest en hebben iedere dag heerlijk gegeten met in de weekends muziek waarbij een oudere heer prachtig live zong . Het is echt een aanrader. Strand valt iets tegen maar de ligbedden kun je dagelijks huren voor € 7,50, dan heb je 2 ligbedden met dik matras, inclusief een parasol, WiFi en kluis .
    15. Door:
      Ciska Gorter-Olthoff
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Al een aantal keren Cyprus bezocht en altijd Anemi Hotel en Suites geboekt. In het voorjaar van 2019 is hier een forse renovatie uitgevoerd waarbij er een volledige verdieping bovenop geplaatst is, voorzien van extra luxe kamers. Maar ook op de standaard kamer is het prima vertoeven. Fijn, schoon hotel, goede service, perfecte en rustige ligging (dichtbij zee en supermarkt) en heerlijk eten. Voldoende ligbedden bij het zwembad. Kortom, een dikke 10!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)