Anemi Hotel & Suites - Winterzon

    terug
    dinsdag 3 december, 8 dagen, 2 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 41 beoordelingen voor Anemi Hotel & Suites - Winterzon ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,6
    Kamer
    8,9
    Maaltijden
    8,2
    Vakantie algemeen
    8,8
    Overige faciliteiten
    8,2
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,3
    Personeel
    9,1
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    2. Door:
      Malou F.
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij zijn hier 10 dagen verbleven, en hebben een geweldige vakantie gehad. Het hotel ziet er netjes en verzorgd uit. Iedere dag was er schoonmaak en gelegenheid tot schone handdoeken behalve op zondag. Snachts kon de het op de gang wat rumoerig zijn van gasten die laat thuis kwamen. Wij hadden een kamer aan de zwembadkant. Wij hebben geen last gehad van de club waarover gesproken wordt in andere revieuws. Het zwembad is groot, soms waren er te weinig zonnenbedjes omdat mensen al sochtend hun handdoek neerleggen en vervolgens pas rond 12:00 komen zonnen. Gevolg was dat je als sochtends bij het zwembad lag voor een zonnenbed met parasol. Dit heeft ons wel doen besluiten om vaker richting het strand te gaan. De ligging van dit hotel is perfect. Als je de straat uit loopt wandel je gelijk de hoofdstraat op naar de haven. In straat net voor het hotel staat momenteel veel leeg en zijn er wat pandjes vervallen. Wij hadden hierover al gelezen in de revieuws. Ik heb mij tijdens deze vakantie daar op geen enkele keer aangestoord. Je loopt letterlijk 10 meter verder en ziet daar niks meer van. Het hotel ligt centraal. Je kan overal makkelijk de bus naar pakken. Het waterpark van Phapos is 10 min met de bus en dat voor 1,50 per persoon voor een enkele reis. Daarbij kan je makkelijk ook de bus pakken naar Phapos en Coral Bay. Indien je Phapos bezoekt houdt er rekening mee dat op woensdagmiddag na 14;00 en zondag de winkels gesloten zijn. Aan te bevelen restaurants; romantica, Windmill en Namaste Indian De shoppingmall op leoforos Apostolou Pavlou is op loopafstand van het hotel eveneens als het Archaelogical park entreeprijs 4,50. (handig indien je student bent neem je studentenkaart mee dan ben je gratis) Als je aan de haven wil zonnen ben 7,50 kwijt aan 2 ligbedden en een parasol kwijt. Hierbij zit zelfs een gratis kluisje aan de parasol. Je kan deze de hele dag huren. Hier waren wij erg over te spreken
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het was ontzettend genieten. En wat een prachtige kamers! We hebben heerlijk (koel) geslapen. We hadden weinig last van de discotheek aan de overkant. De service was goed en het eten was prima. De ligging van het hotel was iets minder maar binnen 3 minuten lopen was je in de betere buurt met meer activiteiten, winkeltjes en restaurants. Wifi was ook goed te gebruiken. We zijn er 7 dagen geweest en hebben heel erg genoten. Mochten we terug gaan naar Cyprus dan zullen we zeker dit hotel weer overwegen.
    4. Door:
      Prins
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi gerenoveerd appartement met groot zwembad en op loopafstand van strand en boulevard. Er werd bij andere reviews geklaagd over het diner, maar dat is onterecht. Wij zijn 15 dagen geweest en hebben iedere dag heerlijk gegeten met in de weekends muziek waarbij een oudere heer prachtig live zong . Het is echt een aanrader. Strand valt iets tegen maar de ligbedden kun je dagelijks huren voor € 7,50, dan heb je 2 ligbedden met dik matras, inclusief een parasol, WiFi en kluis .
    5. Door:
      Ciska Gorter-Olthoff
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Al een aantal keren Cyprus bezocht en altijd Anemi Hotel en Suites geboekt. In het voorjaar van 2019 is hier een forse renovatie uitgevoerd waarbij er een volledige verdieping bovenop geplaatst is, voorzien van extra luxe kamers. Maar ook op de standaard kamer is het prima vertoeven. Fijn, schoon hotel, goede service, perfecte en rustige ligging (dichtbij zee en supermarkt) en heerlijk eten. Voldoende ligbedden bij het zwembad. Kortom, een dikke 10!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    7. Door:
      Dhr. vd Boogaard
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      14 dagen genoten van een goed verzorgd ontbijt, vriendelijk personeel en een fijn schoon verblijf. Receptie vriendelijk, waar je altijd terecht kon voor informatie. Mooi zwembad, soms muziek te hard. Mooi hotel op een goede lokatie overal dichtbij. Jammer, de weg ernaartoe is wat verwaarloosd door de vele leegstaande café/restaurant. Wij hebben genoten!
    8. Door:
      Marjon
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      3,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      De ligging ten opzichten van boulevard en strand was prima. Alleen de verpauperde directe omgeving was verschrikkelijk. Het uitzicht van onze kamer op een bouwval en een leeg vervallen zwembad was ook een afbreuk. Badkamer was aan de krappe kant.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben nog nooit zo een mooi en compleet appartement gehad. Echt alles was aanwezig in de keuken. Mooie en gezellige aankleding van het appartement. De ligging is echt ideaal. Hele vriendelijke mensen allemaal. Zelfs de aparte stekker voor de opladers kon je daar lenen.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima ontbijt en lunch en goede bar, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede ligging vlakbij het toeristencentrum van Paphos. Doordat zij recent een extra verdieping op het hotel gebouwd hebben, is het geen boetiekhotel meer. Erg druk bij het zwembad, met handdoekje leggen tot gevolg. Jammer dat het vooral mooier is geworden door de verbouwing, maar niet fijner.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat een schitterend hotel, mooie suites, kraak helder,vlak bij het strand en een geweldig zwembad! Bijzonder vriendelijk personeel, komen hier zeker terug.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie kamers, vriendelijk personeel, ze doen echt hun best voor je.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Tegenover het hotel ligt een club die in de weekeinde tot de vroege uurtjes hoorbaar is, vraag om een kamer aan de zwembad zijde.
    14. Door:
      Cindy
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima accommodatie! Appartement komt helemaal overeen met de getoonde foto`s op de website. Er waren tijdens ons verblijf (in mei) voldoende bedjes beschikbaar bij het zwembad. In het hoogseizoen denk ik dat dit anders zal zijn. Personeel van de accommodatie is allemaal buitengewoon vriendelijk en servicegericht. De straat waarin Anemi zich bevindt, ligt naast de zogenaamde barstreet. Het goede nieuws is dat hier totaal geen geluidsoverlast vandaan komt. Het slechte nieuws is dat dit het gevolg is van leegstand en verpaupering in deze straat. Niet een heel gezellige straat dus om doorheen te moeten lopen. Gelukkig zijn er voldoende alternatieve wegen om naar het centrum te lopen. Ligging ten opzichte van het strand is ideaal. Alleen even de hoofdweg oversteken en je bent bij de zee waar verschillende strandjes te vinden zijn.
    15. Door:
      Lilian
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heel mooi en modern complex. Appartement was perfect. Ontzettend aardig personeel.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)