Over Sunweb

  Waar ben je naar op zoek?

  Social media huisregels

  We zijn graag in contact met onze klant op Facebook, Twitter en andere social media kanalen. Daar kan je je vragen, opmerkingen, klachten en ideeën met ons delen. Om dit voor iedereen prettig te laten verlopen vragen we je vriendelijk aan de volgende huisregels te houden:

  • Ga netjes met elkaar om. Bedreigen, schelden, hatelijk gedrag en kwetsen is onnodig.
  • Sunweb behoudt zich het recht voor om iedere post of bericht dat we niet relevant, ongewenst of ongepast vinden te verwijderen. Bij herhaaldelijk ongewenst gedrag kan Sunweb besluiten om je als gebruiker te bannen van ons platform.
  • Respecteer elkaars mening en privacy.
  • Sunweb waardeert feedback. We luisteren graag en proberen hier altijd wat mee te doen. Houd er wel rekening mee dat, ondanks het feit dat Sunweb een bedrijf is, er gewoon mensen werken. Houd klachten of opmerkingen richting onze medewerkers dan ook gepast en beschaafd.
  • Sunweb kan deze huisregels op ieder moment bijwerken of aanpassen.
  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)